Fenerbahçeli sevgiliniz varsa?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Formasını giymediği, maçlarını izlemediği, spor muhabbeti yapmadığı ve sevgisini alenen belli edecek herhangi bir eylemde bulunmadığı sürece sorun yok. Takılmam Fenerbahçeli oluşuna.. :)

küçük takım hayalleri peşinde olanın peşine takılmam.
1. Kriterim Fenerbahçe li olması.
Değilsede fanatik olmaması gerekiyorsa futbolla alakalı olmaması kii sonradan ben Fenerbahçeli yaparım kendisini.

Formasını giymediği, maçlarını izlemediği, spor muhabbeti yapmadığı ve sevgisini alenen belli edecek herhangi bir eylemde bulunmadığı sürece sorun yok. Takılmam Fenerbahçeli oluşuna.. :)
Ben kaç Fenerbahçeli tanıdıysam formayı geç odasının perdesini, duvarını, yatağını sarı lacivert yapıyor. Biz biraz tutkuluyuzz daaa sklsksk
Benim de öyle hayallerim var.

Ben kaç Fenerbahçeli tanıdıysam formayı geç odasının perdesini, duvarını, yatağını sarı lacivert yapıyor. Biz biraz tutkuluyuzz daaa sklsksk
Benim de öyle hayallerim var.

:)) Tanık oluyorum angiecim senin tutkuna. Zaten ben de espritüel bir dille yanıtlamak istedim. Yoksa asla takılacağım ve kriter koyacağım bir durum değil olmaz da.. Karşılıklı saygı varsa her takım kabulümdür.
Ama yine de evimin perdeleri bir takımın rengine ait olsun istemem. :)

:)) Tanık oluyorum angiecim senin tutkuna. Zaten ben de espritüel bir dille yanıtlamak istedim. Yoksa asla takılacağım ve kriter koyacağım bir durum değil olmaz da.. Karşılıklı saygı varsa her takım kabulümdür.
Ama yine de evimin perdeleri bir takımın rengine ait olsun istemem. :)
Evin perdelerini bir odasına sarı diğerine laci yapsa, onada mı razı olmazsınız acaba @yeLda hanım..

küçük takım hayalleri peşinde olanın peşine takılmam.
1. Kriterim Fenerbahçe li olması.
Değilsede fanatik olmaması gerekiyorsa futbolla alakalı olmaması kii sonradan ben Fenerbahçeli yaparım kendisini.
İnşallah benim gibi fanatik birine denk gelirsin:D

@yoSun hanım büyük ihtimalle öyle olacak gibi, ondandır bu bekar halimiz, maksat aile içi tribün olaylarının içine girmemek..
Sana dua edeceğimm inşallah fanatik bir Beşiktaş'lı bayana vurulursunuz sonra bakalım:D

Sana dua edeceğimm inşallah fanatik bir Beşiktaş'lı bayana vurulursunuz sonra bakalım:D
hjpevwk.jpeg

Geri