Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
su fasist dusunceye bakSevgi her zaman eylem gerektirir. Biri canını sıkıyorsa gidip indireceksin.
Nerede benim pıçaklarım? Katya pıçaklarımı getir!?!!!!!!!!Fenerbahçeli olmanın ya da olmamanın hiçbir anlamı yoktur, zira bu ülkede bir fenerbahçeli gibi yaşıyoruz. Hergün hüsran, göz yaşı ve hayal kırıklığı...
Ben de küçükken astronot olmak istiyordum.. Bu da öyle bir şey olsa gerek..Galatasaraylıların endişeli yorumlarından da anlaşılacağı üzere, bu senenin şampiyonu Fenerbahçe olacaktır.
10 yıldır söylüyor musun şampiyon olacağınızı hahahha .ddGalatasaraylıların endişeli yorumlarından da anlaşılacağı üzere, bu senenin şampiyonu Fenerbahçe olacaktır.
Uslu durup şirinleri de göreceklermiş10 yıldır söylüyor musun şampiyon olacağınızı hahahha .dd
Not alıyorum hepsini10 yıldır söylüyor musun şampiyon olacağınızı hahahha .dd
10 yıldır söylüyor musun şampiyon olacağınızı hahahha .dd
geçen sezon jesus'a aynı şeyleri yazıyorlardı. her sene aynı muhabbet.Not alıyorum hepsiniGeçmişi unutun artık, yeni bir takım var karşınızda ve korku sonucu değiştirmeyecek ki siz de farkındasınız zaten.
![]()
Güzelim ne istiyorsun, başlıkta fener olan bir konuya yazmayalım mı? Veya başlığında gs olan bir konuya resmi olarak şike yaptıkları tasdiklenen kuşspor taraftarı yazmıyor mu ki de öyle diyorsun? .dddkonuyu okuyup geçmek ya da okumamak bir tercihken rakip takımların taraftarını buraya toplayacak kadar büyük bir takım.
Güzelim ne istiyorsun, başlıkta fener olan bir konuya yazmayalım mı? Veya başlığında gs olan bir konuya resmi olarak şike yaptıkları tasdiklenen kuşspor taraftarı yazmıyor mu ki de öyle diyorsun? .ddd
Ne diyorsun anlamıyorum ki .d kıvırdın gibi azıcık ahhatanımıma örnek olduğun için teşekkürler prens hazretleri...<3