Fenerbahçe yoluna Ali Koç ile devam ediyor

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Yav hala kıvırıyor hahahahahhahaha ne demek istediğimi çok iyi anladığını düşünüyorum :d
Spor kulübü değilsiniz ki başarılı olasın. Bi de spor kulübü olarak başarılıyız demişsin. Kabul futbolda farklı değişkenlerle başarı var. O da 2 gün okunuyor esamesi... :p

Şunuda şuraya iliştirivereyim ;d

Kadınlar EuroLeague'de şampiyonluk 2013-14 sezonunda geldi. Galatasaray Odeabankve Fenerbahçe arasında oynanan finalde kazanan 69-58'lik skorla Sarı Kırmızılı ekip oldu. Bu statüde Avrupa'nın en büyük kupasını ilk defa kazanan takım Galatasaray Odeabank oldu.

Leftycim, geçen sene de bu zamanlarda başlamıştın, cevap vermekten yorulmuştum.
11 ay boyunca bu mücadeleyi yapıp haklı çıkmak benim için çok zor bir süreç sen nasıl buna 100 yıldır katlanıyorsun hayret gerçekten

11 aydır tutan tek bir tahminin var mı? :)
Maç sonu tahminlerin fiyasko! Ne dediysen tam tersi çıktı.:)
Kopenhag maçında, ülke itibarını kurtarmaya gidiyordunuz, bırak itibar kurtarmayı elenip geldiniz!
19.05 derbisinde bizi çimlerde ezecektiniz ancak 10 kişi kalmış halimizle bile başa çıkamayıp ezilen kendiniz oldunuz.:)

11 ay boyunca haklı çıktığın tek konu şampiyon olmanız ki o da birkaç puan farkla.:)

Acun takım giymiş. Bir düğününde bir de FB'de giydi...

Kimin fetöcü olduğunu yazıp banlanmak istemem jfjfnnf
Ben sadece Aziz Yıldırım'ın iddiasını getirdim. Adam açıktan söylüyor. Söylediği ya iftira ya da gerçek, gerçek ise Acun'un iși ne orada, iftiraysa neden bu iftira?

Ali Koç başkan Cimbombom şampiyon. Bende Aziz Yıldırım kazanırsa bu seneki şampiyonluk riske girer diyordum. İyi oldu bu :emoji_nerd:

Ben sadece Aziz Yıldırım'ın iddiasını getirdim. Adam açıktan söylüyor. Söylediği ya iftira ya da gerçek, gerçek ise Acun'un iși ne orada, iftiraysa neden bu iftira?
Bilemeyiz ki... Başkanlık sürecinde rakipten oy çalma manevrası da olabilir...

Bilemeyiz ki... Başkanlık sürecinde rakipten oy çalma manevrası da olabilir...
Tabiiki bilemeyiz haklısınız. Benim demek istediğim başkanlık için rakibine çalım atmak için böyle yersiz ve hadsiz iftiralar atanlara güvenmeniz, desteklemeniz,.....
Aziz Y. seçimi kazanabilirdi ve siz bpyük başkan diye de alkış tutardınız ve başkanlık dönemin de de rakiplerine böyle gerçek dışı çeşitli iftirakar da atabilirdi. Demekki FB'nin şampuyonluğu engellendi iddialarıda benzer iftiralardan birisi.
Spor spor olarak kalsın lütfen ve yalana, iftiraya,...... prim vermeyelim.

11 aydır tutan tek bir tahminin var mı? :)
Maç sonu tahminlerin fiyasko! Ne dediysen tam tersi çıktı.:)
Kopenhag maçında, ülke itibarını kurtarmaya gidiyordunuz, bırak itibar kurtarmayı elenip geldiniz!
19.05 derbisinde bizi çimlerde ezecektiniz ancak 10 kişi kalmış halimizle bile başa çıkamayıp ezilen kendiniz oldunuz.:)

11 ay boyunca haklı çıktığın tek konu şampiyon olmanız ki o da birkaç puan farkla.:)
Lefty yine yıl boyunca attıgın mesajlardan bir sergi hazırlamamı ister misin? :D :D

Geri