Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Portekiz'e Gitti

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
FVjM79e.md.jpg

2025-2026 sezonu hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, kamp için Portekiz'e gitti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde toplanan teknik ekip ve futbolcular, daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti.

Albufeira'da kamp yapacak Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın otobüsünün yenilenmesi sebebiyle futbolcular, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın otobüsüyle terminale geldi.

Sakatlığı sebebiyle tedavisine başlanan Anderson Talisca'nın yer almadığı kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

İrfan Can Eğribayat, Dominik Livakovic, Tarık Çetin, Engin Can Biterge, Mert Müldür, Ognjen Mimovic, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Diego Carlos, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Çağrı Fedai, Rodrigo Becao, Yiğit Efe Demir, Levent Mercan, Archie Brown, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Bartuğ Elmaz, İrfan Can Kahveci, Fred, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, John Duran, Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun

KAYNAK

Güzel bir sezon olması dileğiyle tüm takıma başarılar diliyorum. Bu sezon tüm çatlak seslere karşı sağlam bir duruş ve tam motivasyon gerekiyor. Oyuncularımızın ve Mourinho'nun moralini bozmaya çalışanlara asla prim verilmemelidir. :kalp:

evet @Lefty neden portekiz bize bir açıklama yapma şansın var mı :D
neden topuk yaylası değil ya da avusturya kampı değil de portekiz jose amcam ülkesine döviz girsin diye yapmış olabilir mi :D

evet @Lefty neden portekiz bize bir açıklama yapma şansın var mı :D
neden topuk yaylası değil ya da avusturya kampı değil de portekiz jose amcam ülkesine döviz girsin diye yapmış olabilir mi :D
26 Temmuz'da Benfica ile maçımız var, çok art niyetlisiniz. Mourinho biliyorsun ki Avrupa takımlarını çalıştırmış bir hoca ve emin ol bu tercihi oldukça mantıklı.:)

26 Temmuz'da Benfica ile maçımız var, çok art niyetlisiniz. Mourinho biliyorsun ki Avrupa takımlarını çalıştırmış bir hoca ve emin ol bu tercihi oldukça mantıklı.:)

ben bir yerde okumuştum portekiz yaz kampı için ideal bir ülke değil diye oda iklim koşullarını göz önüne alarak yorum yapmıştı.

anladım bu arada bilmediğim için merak ettim sen daha yakından takip ediyorsundur diye ben
öyle spor yorumcularını dinlerken bi bahsi geçmişti bu mevzunun
Ben de Mourinho'nun açıklamasını okumuştum da oradan biliyorum yoksa bu aralar çok yakından takip edecek zamanım yok.

Portekiz'de toplamda 4 tane hazırlık maçımız varmış.

Tabi arkadaşlar deli misiniz, nem oranı ve sıcaklıklar çok düşük. Real Madrid bile orada kamp yapıyor, Mortingen hocamızın portekizli olmasıyla alakası yok, o kadar da gerizekalı değiliz yani, araştırıyoruz hep bunları xd xd xd
Gün içinde 30-32 derece falan normal xd Tam kamp havası, misal şu an çölde olsak 47 falan olurdu.

IMG_2177.jpeg

Tabi arkadaşlar deli misiniz, nem oranı ve sıcaklıklar çok düşük. Real Madrid bile orada kamp yapıyor, Mortingen hocamızın portekizli olmasıyla alakası yok, o kadar da gerizekalı değiliz yani, araştırıyoruz hep bunları xd xd xd
Gün içinde 30-32 derece falan normal xd Tam kamp havası, misal şu an çölde olsak 47 falan olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 114770
Sen tatilde değil miydin? :)
Sezon öncesi moral depolamaya çalışıyoruz, tatil de kamp da bir arada ayrıca Portekiz kulüpleri ile maçlarımız da var, daha ne olsun?:)

Sen tatilde değil miydin? :)
Sezon öncesi moral depolamaya çalışıyoruz, tatil de kamp da bir arada ayrıca Portekiz kulüpleri ile maçlarımız da var, daha ne olsun?:)
Hahahaha portekiz kulüpleriyle maçınız olduğu için portekizde kamp yapmıyorsunuz, portekizde kamp yaptığınız için portekiz kulüpleriyle maç yapıyorsunuz ve portekizli hocanız yaz ayını portekizde ailesiyle birlikte geçirmek istediği için portekizdesiniz. xd sportif olarak herhangi bir durum söz konusu değil yani xd

ben tatili bitirdim :d

sezon sonu olacakları düşününce ne gerek var diye sormak istiyor insan ama..

Hahahaha portekiz kulüpleriyle maçınız olduğu için portekizde kamp yapmıyorsunuz, portekizde kamp yaptığınız için portekiz kulüpleriyle maç yapıyorsunuz ve portekizli hocanız yaz ayını portekizde ailesiyle birlikte geçirmek istediği için portekizdesiniz. xd sportif olarak herhangi bir durum söz konusu değil yani xd

ben tatili bitirdim :d
Sizin de Avusturya kampınız var, Mourinho gibi önemli bir teknik ismin de böyle bir ayrıcalığı olsun. Kamp yeri okyanus kıyısında olduğu için akşam üzeri çok serin oluyormuş ayrıca ay sonu Lazio maçımız var, döneceğiz, merak etmeyin.:)

Son düzenleme:
Hazırlık maçı da olsa önemli bir maç olacaktır.

Portekiz'den hiç dönmeyeceğiz sanıp kıskananların gözü aydın! Döndük, mutlu musunuz?:)

Geri