Fenerbahçe - Sivasspor ( 4 - 0 )

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sivasspor, Fenerbahçe maçı için iddialı!

Üst üste 3 maçını kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Yiğidolar, Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe ile 10 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

‘İyi sonuç alacağız’
Ligin 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını dile getiren Sonko, “Çok önemli bir maç, büyük bir takıma karşı oynayacağız. İyi bir hocaları, iyi bir takımları var, çok iyi bir kulüp. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup, deplasmandan iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız.” diye konuştu. Sonko, Çaykur Rizespor maçında attığı frikik golünün sorulması üzerine ise özel bir çalışma yapmadığını tamamen odaklanmasının sonucunda gerçekleştiğini belirtti.

Kaynak

Hakem Kadir Sağlam ve Mourinho yine cezalı...

Mourinho olmadan maçlar keyif vermiyor, demek ki çok benimsemişiz.

Hâla inanamıyorum adam yedi senedir takımın başkanı hâla kadroda eksiklerimiz var olaya bak. Sol bekimizde sağ bek orijinli adam oynuyor, orta sahamızda 45 kg vitaminsiz biri var tek yaptığı lisedeki beden eğitimi dersinde koşan çocuklar gibi koşmak, forvet desen daha karşı karşıyalarda topu kaleye sokamıyor.

Bu takım diri ve sert oyunculardan kurulmadığı müddetçe bir cacık olmaz. Mourinho'yu savunuyordum ama belli ki aklı Newcastleda. Önce Mourinho, sonra yönetim gidebilir hiçbiri benim için vazgeçilmez değil.

Livakovic-Osayi-Djiku-Becao-Kostic-Amrabat-Fred(formsuz ama yerine adam yok)- İrfan veya Tadic-Maximin-Nesyri-Oğuz

Ama ben eminim ki Mourinho yine Symanzski, Dzeko oynatıp bize 80 dakika ızdırap yaşatacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ!"

"Bizler için diğer tüm lig maçları gibi çok önemli bir maç. Her maç kazanamadığımızda o maçı kaybetmemiş bile olsak biz buna puan kaybı olarak bakıyoruz. Kazanmak istiyoruz zaten futbolun pragmatizmi tamamen puan almakla ilgili. Sivasspor'un da çok fazla puanı var. Arka arkaya galibiyetler aldılar. Çıkış yakaladılar. Oyun stilleri ve felsefeleri var ama biz de kendi oyun stilimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor ki bu Sivas'ın oyun stilinden farklı. Bizim Hollanda'da yaşadığımız maçın acısını hissederek aynı zamanda Trabzon'da oynadığımız maçın motivasyonunu hissederek ve kazanmak zorunda olduğumuzu bilerek oynamamız gerekiyor. Daha önce de belirtmiş olduğum gibi oyuncularıma güveniyorum ve ekibime güveniyorum. Son olarak da stadyumda bize itici güç olacak taraftarlarımıza güveniyorum"

Kaynak

Gidip bir kurşun dökmek lazım Samandranın üstünden… jfjfjfn
Kem göz ve nazar var………….

10 Kasım olması sebebi ile taraftara farklı bir galibiyet hediyesi bekliyoruz.

Fenerbahçe'nin Sivasspor planı belli oldu
Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertli ekibin kritik maç öncesi galibiyet planı belli oldu.

Sivas maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe’de sakatlıkları nedeniyle Jayden Oosterwolde, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek. Yapılan kontrolleri sonrası önceki gün takımla birlikte çalışmalara başlayan Djiku’nun ise geniş kadroda yer alacağı ifade edildi.

Osayi dalya peşinde
Fenerbahçe’nin sağ beki Bright Osayi-Samuel, Sivasspor karşılaşmasında Süper Lig’deki 100. maçına çıkmanın heyecanını yaşayacak. Kanarya’ya 2020-2021 sezonunun devre arasında Queens Park Rangers’tan transfer edilen Osayi-Samuel, ligde bundan önceki 99 mücadelede rakip fileleri 6 kez sallarken, 7 de asist yapmıştı.

Çift forvet planı
Sarı-Lacivertliler’in, Sivasspor’u konuk edeceği mücadelede teknik direktör Jose Mourinho’nun, AZ Alkmaar maçının aksine bu akşam sahaya çift forvet çıkacağı öğrenildi. Hollanda deplasmanında Edin Dzeko’yu gole en yakın isim olarak oynatan Mourinho, Youssef En Nesyri’yi ikinci yarı sahaya sürmüştü.

Dzeko’nun asistinde golünü atan En Nesyri, penaltı atışından ise yararlanamamıştı. Kanarya’nın mutlak kazanmak zorunda olduğu kapışmada iki yıldızın, aynı anda sahada olması bekleniyor. (Fanatik)

Kaynak

Milli ara öncesi güzel bir galibiyet bekliyorum. :kalp:

Fener taraftarı akp seçmeni gibi 55 yıl hiç şampiyonluk yaşamasa gene acaba yönetim yönetemiyor mu diye düşünmez hep başkalarının şampiyonluğuna laf eder xd
Futbol bilgileri de reisin ekomoni bilgisi gibi xd

YAPI golden önceki eli izledi izlediiiiiiii vermedi :)

Geri