Maç Sonucu Fenerbahçe - Samsunspor ( 2 - 0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Samsunspor son zamanlarda bizle oynayınca hep ayrıca bir efor ile oynuyorlar bir sağlam tokatlayıp bu maçta fenerbahçe ile oynadıklarının farkına vardırmamız gerekiyor sanki: ) geçen seneden beri camia olaraktan ayrı antipati duymaya başladım bunlara şahsen..

Dişli rakip bize ters gelen bir camia gönlümden geçen ilk yarıdan 1,5 üst lü fenerbahçe galibiyeti ilk yarı kg var fenerbahçe galibiyeti olarak geçiyor ilk yarıdan çekelim fişlerini..

takviyelerimizle birlikte olumlu manada başka bir boyuta bürünceğimizi düşünüyorum arzuluyorum Allah utandırmasın en ölü hallerimizle hep buradayız dedik şuan olduğu gibi ihtiyacımız olan şampiyonluk yolun sonunda olsun psikolojik olarak biz taraftarların buna cok ihtiyacımız var bizlere borçları var bundan sonra her maç üstüne koya koya oynayacaklar inşallah..

Bu işler inşallah maşallah ile de olmuyor ya izleyip görelim ..

Bol golü maç sonu olur bizim galibiyetimizle sonuçlanan ms 4,5 üst +6 ya kadar yolu var : )

Samsunspor son zamanlarda bizle oynayınca hep ayrıca bir efor ile oynuyorlar bir sağlam tokatlayıp bu maçta fenerbahçe ile oynadıklarının farkına vardırmamız gerekiyor sanki: ) geçen seneden beri camia olaraktan ayrı antipati duymaya başladım bunlara şahsen..

Dişli rakip bize ters gelen bir camia gönlümden geçen ilk yarıdan 1,5 üst lü fenerbahçe galibiyeti ilk yarı kg var fenerbahçe galibiyeti olarak geçiyor ilk yarıdan çekelim fişlerini..

takviyelerimizle birlikte olumlu manada başka bir boyuta bürünceğimizi düşünüyorum arzuluyorum Allah utandırmasın en ölü hallerimizle hep buradayız dedik şuan olduğu gibi ihtiyacımız olan şampiyonluk yolun sonunda olsun psikolojik olarak biz taraftarların buna cok ihtiyacımız var bizlere borçları var bundan sonra her maç üstüne koya koya oynayacaklar inşallah..

Bu işler inşallah maşallah ile de olmuyor ya izleyip görelim ..

Bol golü maç sonu olur bizim galibiyetimizle sonuçlanan ms 4,5 üst +6 ya kadar yolu var : )
Moral maçı olsun, son yaşananlardan sonra oyuncuların da moral toplamaya ihtiyacı var. Fenerbahçe ile maça çıkan takımın kara kara düşünmesi gerekir ve dilerim öyle de olur.:)

Thomas Reis: "Ligin ilk yarısına baktığımızda yoğun bir trafikten geçtik. Bu kulvarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Geçen sezon çok iyi performans göstererek buraya gelmeyi hak ettik. Şimdiye kadar olan performanstan dolayı tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Şartlar ne olursa olsun ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar, yarın da öyle olacak."

Domenico Tedesco: "Burada olduğumuz için mutluyuz. Samsun'a karşı 1 maç oynadık ve en iyi maçımız değildi. Thomas Reis, harika bir iş çıkarıyor. İyi bir maç olacak ve bizler de bu maç için hazırız. İlk geldiğimizde söylemiştim galibiyetlerin yerini hiçbir şey alamaz. Bizi birbirimize bağlayan en önemli şey galibiyetler..."

Şimdiden finale adımız yazılsın...
Ezeli iki rakip arasındaki maçta tabii ki kazanan Fenerbahçe olacaktır ancak tabii ki önce şu formalite maçı kazanalım.

Thomas Reis, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. İlk yarı gösterdiğimiz performanstan ötürü kızgınım çünkü geri gelmedik, ikili mücadelelerde istediklerimizi gerçekleştiremedik 2. yarı sistem değişikliğine gittik ama oyunda yeteri kadar agresif değildik. Tüm takımlara karşı bu agresifliğe ihtiyacımız var. Bu tür maçlar tecrübe oluyor. Ligde ikinci yarı zor geçecektir çünkü çok fazla sakat oyuncumuz var. Umarım bir an önce aramıza katılırlar. Kupa maçında güzel bir sonuç almak istiyoruz."

Domenico Tedesco, Samsunspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

"Biz imkan olan bütün turnuvaları kazanmak istiyoruz. Başkanın ve birçok oyuncunun ilk kupası olabilir. Galatasaray finali için en iyisini yapacağız ve sonucu göreceğiz. Anthony Musaba ve takımın formu harikaydı. Musaba için kolay değildi, iki gün önce gelip, eski takımına karşı oynadı. Takıma yardımı çok büyüktü. Takım da çok iyiydi. Her söylediğimizi en iyi şekilde uyguladılar."

Geri