Fenerbahçe - Samsunspor ( 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
"Trabzonspor'un alacağını düşünüyorum" diyordunuz maç öncesi. Şimdi takımın yarısı yok diyorsunuz Trabzon yenilince. Eksikler ilk baştan belliydi demi.
Eksikleri gördükten sonra dileğimi dile getirdim sadece.:)

Takımda oyuncu kalmadığına göre elbette Galatasaray daha şanslı ancak yine de kolay kolay maçı vereceklerini düşünmüyorum.

samsun kazanabilirdi son dk iyi pozisyon buldular
emrenin frikiğinde kova livakovic sağolsun
: P

Biraz da bize güzel şeyler dile lütfen, hamsiler kadarda mı bir değerimiz yok?
Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra Galatasaray'ı bol bol öveceğim günler de gelecek ancak şu an pek dengimiz olmasanız da rekabet içindeyiz.:)

Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra Galatasaray'ı bol bol öveceğim günler de gelecek ancak şu an pek dengimiz olmasanız da rekabet içindeyiz.:)
Kendi sahanızda yenemediniz, net penaltımız da verilmedi. Icardi neredeyse kör olacaktı o faulden sonra. Yani kime deng görüyoruz.

Kendi sahanızda yenemediniz, net penaltımız da verilmedi. Icardi neredeyse kör olacaktı o faulden sonra. Yani kime deng görüyoruz.
Biz yenemedik de siz yendiniz mi?:)

Mayıs ayında büyük hesaplaşma gerçekleşecek ancak öncesinde Süper Kupa'yı alalım da derbi de şampiyonluk da kolay.:)

Haklı bir tepkiydi ve İsmail Kartal, gol atacak oyuncuları ya geç oyuna aldı ya da erken çıkarttı maalesef...

fred daha toparlayamaz bir puan kaybı şampşyon yapar farkı açarız

Geri