Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
edit tayfadan foruma üye olan kimse yok mu ya…. bi de videolaştırılmalı ayehamur’un bu hizmeti. leftyciğim kusura bakma ama güldük <3

“Matematiksel olarak,sampiyonluk ihtimalimiz devam ediyor.” demis,Haci İsmail Kartal.Bunu duyan Erman Toroglu da İsmail Kartal’in Matematik ogretmenine selam soylemis. : )

Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj
Yapay zeka bile şampiyon Fenerbahçe dedi çünkü hak eden biziz, siz ise puan sistemi sayesinde, emek vermeden şampiyon olacaksınız!
19 Mayıs'ta sizi yendiğimizde hep birlikte güleceğiz!!!:)

Yapay zeka bile şampiyon Fenerbahçe dedi çünkü hak eden biziz, siz ise puan sistemi sayesinde, emek vermeden şampiyon olacaksınız!
19 Mayıs'ta sizi yendiğimizde hep birlikte güleceğiz!!!:)
Leftycim puan sistemi, futbol tarihinden hatta adem ve havvadan beri aynı ve dünyanın her liginde uygulanıyor. Siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki.. hahahahaha
Puan sistemi sayesinde dedi ya… ahhahshdjd

Leftycim puan sistemi, futbol tarihinden hatta adem ve havvadan beri aynı ve dünyanın her liginde uygulanıyor. Siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki.. hahahahaha
Puan sistemi sayesinde dedi ya… ahhahshdjd
Oyun kalitesi ile şampiyon olamadınız bu sezon ve sadece şansınız iyiydi yoksa derbiye eşit ya da yakın puanla gelebilseydik, biliyorsun ki şampiyon bizdik.:)

Oyun kalitesi ile şampiyon olamadınız bu sezon ve sadece şansınız iyiydi yoksa derbiye eşit ya da yakın puanla gelebilseydik, biliyorsun ki şampiyon bizdik.:)
En çok puan alan biziz, en çok gol atan bizde, en çok asist bizde, en iyi kaleci bizde, türkiyedeki bütün rekorları kırdık ve kötü oynadığımızı iddia ediyorsun ahhahahahahahwhwhwhwhwhhwhahahahhahahahahahahahhahs

ondan sonra biraz daha ahahsjshhsjshsjsjajajsjsjjs

siz o zaman bu haldeyken bile 0 kupayla bitiriyorsanız sezonu, kulübü kapatın gidin ahshahhahshshs birazcık daha hshahahahhahaha

En çok puan alan biziz, en çok gol atan bizde, en çok asist bizde, en iyi kaleci bizde, türkiyedeki bütün rekorları kırdık ve kötü oynadığımızı iddia ediyorsun ahhahahahahahwhwhwhwhwhhwhahahahhahahahahahahahhahs

siz o zaman bu haldeyken bile 0 kupayla bitiriyorsanız sezonu, kulübü kapatın gidin ahshahhahshshs birazcık daha hshahahahhahaha

abi isin komigi 1 ay once bu takimin sezon sonu hedefi 4 kupaydi. Ajahahha

19 Mayıs'ta "daha, daha, daha" nasıl olur, hep birlikte göreceğiz.:)

@Lefty hanim konu basligini “Fenerbahce,ikincilik yolunda” seklinde degistirin.Zira bu sekilde algi olustuyorsunuz. : )

Geri