Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Nasıl bir yolsa 10 yıldır bitmedi . Yunus Emre aşkın yolunu buldu siz hala yoldasınız ;d
19 Mayıs'ta sizle birlikte çıktığımız serüvende, sizi yarı yolda bırakıp şampiyon olacağız, biraz sabır lütfen.:)

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Hedefimiz lig şampiyonluğu olacak artık ve olmuşa çare yoktur.:)

Bu başlığı büyük bir hevesle açmıştım ancak ne yazık ki yol boyunca çok fazla engele takıldık ayrıca Trabzonspor maçında yaşanan olumsuz olayların da etkisi büyük oldu.

Oyuncuların verdiği mücadele de sonuçsuz kaldı.

Yapay zeka, Fenerbahçe şampiyon olacak demişti, yaşanan bu olumsuzlukları o bile hesaplayamadı.:(

Bu başlığı büyük bir hevesle açmıştım ancak ne yazık ki yol boyunca çok fazla engele takıldık ayrıca Trabzonspor maçında yaşanan olumsuz olayların da etkisi büyük oldu.

Oyuncuların verdiği mücadele de sonuçsuz kaldı.

Yapay zeka, Fenerbahçe şampiyon olacak demişti, yaşanan bu olumsuzlukları o bile hesaplayamadı.:(

onun içinnn benim şubat aylarının başında açtığım şampiyonluk konusunu feyz almanı öneririm : D

Yalnız buradan dönerse gslilere sahip çıkalım. Kriz bölgeleri oluşturulup psikolog masaları oluşturulsun. Hdjdnbdvvd

Allah izin verir de 10 senede olmayan bir anda olur. O zaman görüşürüz…

Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj

Şampiyon olduğumuzda hep beraber başka şarkılar da söyleyeceğiz!:)

Sus beeee sezon sonu kaçacak evren ararken paraleli boylamı koordinatına kadar öğretceğiz…

Şampiyon olduğumuzda tekrar konuşuruz.:)

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kutlanacak, lütfen hedef şaşırtmayalım!!!

Ne acıdır ki geçen sene sizin şampiyonluğu kutlama nezaketi gösterdim ancak neyse ki bir daha şampiyon olmayacağınız için böyle bir nezakete de gerek kalmayacak... Kendi şampiyonluğumuzu kutlayacağız!!!

Bundan sonraki 10 yıla odaklanmasın artık çünkü 0 kupa sizin için geçerli olacaktır.:)

Yaptığımız son transferler takıma adapte olduğu andan itibaren bizi kimse tutamaz.!!!

"Şampiyon olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu!" diye bir seçenek bulunmuyor çünkü O L A C A Ğ I Z!!!

Tek maçta berabere kalmamız bile birilerini sevindiriyor ve merak etmeyin, şampiyon olma yolunda ilerlemekte kararlıyız.:)

Psikolojik baskıya ve algıya asla boyun eğmeyeceğiz!!!

Sezon sonu görüşeceğiz

Engeller, bezdirme politikaları bizi asla yıldıramaz ve tüm kupaların bu sene bir tek sahibi var: Fenerbahçe!

takim_2024_sevinc_1200.jpg

Şampiyona yol açın!!!

Zor bir engeli daha aştık ve bu yolda hiçbir engel tanımayacağız!!!

HEPİMİZİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

“Takımın durumu şu an gayet iyi. Gelmeden önce arkadaşlarım burada her zaman iyi bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Ben de geldiğimde kendi gözlerimle bu iyi ortamı net şekilde gördüm. Takım olarak saha içinde de iyi mücadele veriyoruz. Hepimizin hedefi şampiyonluk. Bunun için camia olarak taraftarlarımız dışarıda biz içeride elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz.

Son maça kadar böyle düşünmemizi istiyorlar ancak psikolojik baskıya boyun eğmek yok ve şampiyonluk bizim!!!

Hem lig şampiyonluğu hem Avrupa şampiyonluğu hem de Türkiye kupaları derken işimiz çok zorlaştı ancak başaracağız!!!

Tüm yıldırma ve pes ettirme çabalarına rağmen şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.:)

Yolumuzdan dönmek asla yok!!!

Adım adım ilerliyoruz, az kaldı.:)

Şampiyon olmayalım diye sürekli engel çıkartıyorlar ancak yine aştık ve aşacağız!!!

Oyuncularımız söz verdi ve Dzeko'ya güvenim sonsuz... Şampiyon biziz!!!

Hedefimiz lig şampiyonluğu olacak artık ve olmuşa çare yoktur.:)

Geri