Fenerbahçe - Lille ( 1 - 0 / 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Olacaksınız merak etmeyin, Fenerbahçe'ye aşık olacaksınız.:) Bu durum bizim hoşumuza gider.

Sosyal medyada ilk gol kimden gelir paylaşımlarını gördüm ve tabii ki favorim Dzeko olacaktır.

ferdi'nin önce sakatlık haberi geldi, şimdi de transfer haberi. kritik maç öncesi takımın en önemli oyuncusunun transferinin açıklanması. bunun üzerine fenerbahçe elenirse sıkıntı.

Alex’ten sonraki en üzücü vedayı yapacağız gibi duruyor…

Bol şans diliyorum. Henüz yolun başındayız ve elemesi çok da zor bir rakip değil, dilerim sonuç güzel olur.

Emeğine sağlık Fenerbahçe’m. Elenelim ama böyle oynayıp elenelim. Lille ikinci yarı komple yattı. Golü attıktan sonra peste 1-0 öndeyken yaptığımız gibi her topu kaleye döndü. Son dakika Cenk’in direkten dönen kafa topu. Canınız sağ olsun.

Lefty benim konuları silmekle uğraşırken fenerin ne duruma düştüğünü takip edemiyor..

Emeğine sağlık Fenerbahçe’m. Elenelim ama böyle oynayıp elenelim. Lille ikinci yarı komple yattı. Golü attıktan sonra peste 1-0 öndeyken yaptığımız gibi her topu kaleye döndü. Son dakika Cenk’in direkten dönen kafa topu. Canınız sağ olsun.
senin üzülmeni istemezdim sen başkasın
geçmiş olsun
uefadan devam inşallah

Fenerbahçeyi tebrik ederim. Şampiyonlar ligi play offlarının ön elemesinin ön elemesinin ön elemesinde elendiler. Başarısızlığı alışkanlık haline getirmiş, yerli hakemleri sırtında hissedemeyen köyferans takımlarının şampiyonlar ligi play off ön elemesinin ön elemesinin ön elemesinde elenmesi gayet olağan bir durum. Herkes hakettiği yerde, hakettiği takımlarla mücadele etmeli. Jose bey de ön elemelerde ilk defa bir maçta yenilmişti, şimdi de ilk defa eleniyor. Köftehorlar sizi şimdiden iki rekor xd

Geri