Fenerbahçe ligden çekiliyor mu?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
2 nisan'da olağan üstü toplantıda ligden çekilme kararı da görüşülecekmiş
ali koç klüpler birliği başkanlığından istifa etti

sizce ligden çekilme yaşanır mı ?

Son düzenleme:
geldiğinden beri ligden çekiliyor. çekilseydiler keşke belki bir ihtimal şampiyon olabilirlerdi o zaman…

Çalıştığım yerde bir tane müdür var, azcık g*tü sıkışınca işler zorlaşınca istifa ediyor. Son 1 yılda 3 defa istifa etti adam.

Türkiye'de bunu yapabilecek yönetici yok.

Boş laflar. Fenerbahçe futboldan ibaret değil. Borsaya açık bir şirket aynı zamanda. 7-8 milyar TL piyasa değeri var. Yatırımcıların uğrayacağı zararı kendi cebinden tazmin edecekse başka tabi.

Çekil baskanim
Biz arkandayız, şampiyonluk kalsın

Cekilse haksiz sayilmaz her Trabzon macinda birsey oluyor. Daha once de otobusleri kursunlandi hatirlarsaniz hala yapanlar ortada yok.

Futbolcularımıza ceza vermeyin demekten ibaret bir söylem. Ve ben kendimi bildim bileli ligden çekiliyor Fenerbahçe.

Kafasına göre ligden çekilemez ki, delegeler belirler bunu, çoğunluk sağlanması gerekiyor. Onun dışında halka arz durumu var. Sponsorluklar var, ve birçok farklı etken, futbolcular alt ligde oynamaz, tek taraflı fesih hakkı doğar, alacakları milyonlarca dolar vs. Yani o iş olmaz, gözdağı vermeye çalışıyor, bence kendince haklı ama gerçekleşmez.

cezaların önünü kesmek için yapılmış bir açıklama.

Maca bakmadim, olaylari izlemedim ama ligten cekiliriz, sunu yapariz bunu yapariz ,..... sadece palavra ve kurumlari etki altina alma cabasi. Bu söylediklerim tüm klüpler icin gecerli. Cekiliyorsan cekil kardesim laf ebeligi yapma derim ben bu tiplere, vik vik vik yapmak islerine geliyor.

küme düşelim başkanlığı bırakmam diyor
bırakma aliciğim ama bize blöf yapma
yemiyoruz.

Geri