Fenerbahçe - Glasgow Rangers ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
@HosgeldinHarunAbi Avrupa maçımızda bize başarılar dilemiyor musun? :) Yoksa Avrupa maçı olamayan takımın taraftarı olarak kıskançlık içinde misin?:(

@HosgeldinHarunAbi Avrupa maçımızda bize başarılar dilemiyor musun? :) Yoksa Avrupa maçı olamayan takımın taraftarı olarak kıskançlık içinde misin?:(
Glasgow çok kötü durumda. Evlerinde 3 maçtır puan alamıyorlar. Hoca değiştiler, takım amerikalılara satıldı. Yenemezseniz şayet ayıb…

O zor ya. Sizin survivorcı ya da yalı çocuğu çıkar gerer ortamı tüm oyuncuların motivasyonunu düşürür, elenir gidersiniz :/
Şampiyonlar Ligi maçları bile olmadık şekillerde sonuçlanabiliyor. Takımların motivasyon ve hazırlanması çok önemli ayrıca Mourinho bu konuda önemli bir isim, o kupayı almaya da çok hevesliyiz. Lütfen kıskançlık yapmayalım.:)

Avrupa bizi bekliyor!!! Kalbimiz seninle!:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

eksiklere rağmen defans işini iyi kotarıyoruz, orada bir defomuz yok, ama takım ilk defa fred'siz oynayacak ve bakalım bundan ne kadar etkileneceğiz? szymanski + amrabat orta sahasından aynı randımanı almak zor gibi görünüyor. fred takımı öne çıkarma konusunda çok iş yapıyordu. bu maçta osayi de yok, mert müldür topu ileri götüremeyen bi profil. o bakımdan zorlanacağız ve soldan kostic'e mahkum kalacağız. rakip hoca da bence kostic'e sıkı markaj yaptırır. ama fenerli kardeşlerim rahat olsun; her şey çok kötü gitse bile 4 taneden daha AZ gol yeriz. yıllardır kelime oyunlu şakalar yapmıyorum affedin...

Rangers Teknik Direktörü Barry Ferguson: Fenerbahçe kupayı alacak potansiyele sahip

Rangers Teknik Direktörü Barry Ferguson, “Kesinlikle zor bir müsabaka olacak. Maça hazırız. En iyi halimizle sahada olacağız” dedi.

Fenerbahçe’nin çok iyi bir takım olduğuna vurgu yapan Barry Ferguson, "Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Çok iyi bir takım. En üst kalitede bir teknik direktöre sahipler. Maçı ciddiye alıyoruz. Kesinlikle zor bir müsabaka olacak. Maça hazırız. En iyi halimizle sahada olacağız” diye konuştu.

‘FENERBAHÇE'NİN EN AZ 10 MAÇINI İZLEDİK’

Farklı senaryolara çalıştıklarını belirten İskoç teknik adam, sözlerine şöyle devam etti:

"Jose Mourinho, her yerde kupalar kazanmış birisi. Benim için kesinlikle üst seviye. Ona karşı oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'nin en az 10 maçını izledik ve analiz ettik. Mourinho'nun oynattığı oyunu defansif olarak tanımlamam. Kanat bekler de her zaman hücuma dahil oluyorlar. Seri oynayan bir takım. Oyuncular da maçın zor olacağının farkında. İyi bir performans bekliyorum. Fenerbahçe'nin evinde nasıl oynayacağını iyi analiz ettik. Edin Dzeko ve Dusan Tadic gibi kaliteli oyuncuları etkisiz hale getirmemiz gerekiyor. Farklı senaryoları çalıştık.”

‘RIDVAN HER ZAMAN GÜVENEBİLECEĞİM BİR OYUNCU’

Milli oyuncu Rıdvan Yılmaz ile ilgili de konuşan Ferguson, “Rıdvan Yılmaz'ı her zaman beğendim. Kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Sakatlıklar yaşadı. Şu an fit durumda. Bizim için sağ bek oynadı. Esas pozisyonu sol bek. Rıdvan her zaman güvenebileceğim bir oyuncu. Onu farklı mevkilerde oynattığımda asla şikayet etmiyor. Bu tavrını her zaman beğendim. Daha fazla maça çıktıkça iyi oynayacağını düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak

foruma bakmaktan febenin yediği golü kaçırmışım flsşflsşdös

herkes kendini yere atıyo Türkiye sandılar her halde clsşcösşxşsidşsis

Aynaya karşı konusuyo arkadas…

Fenerbahçe merkezi bu kadar boş bırakmaya devam ederse sıkıntı olur. El takımı affetmez böyle alanları.

en iyi adamları sakatlandı
bundan sonra febe oyunu çeviremezse yazıklar olsun

Bu gol içimizdeki hainlere gelsin! Idjdjdjdjjd

Geri