Bilmeyerek yanlış takıma beddua ettin galiba itiraf et.Dün başka bi şeye sinirlenince size zaman kalmadı…
Hem gönlümü almadın. Küsmüştüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmeyerek yanlış takıma beddua ettin galiba itiraf et.Dün başka bi şeye sinirlenince size zaman kalmadı…
Hem gönlümü almadın. Küsmüştüm.
YooooBilmeyerek yanlış takıma beddua ettin galiba itiraf et.
Defansa çekilip merkezi boş bırakacak ve kontra kovalayacak bunu hepimizi biliyoruz… bir de kenar ortalarıyla gol arayacak. Bizimki de merkezden doldur boşalt… Derbi uzar, penaltılara gider. Belki es kaza 1-2 gol görürüz.Yoooo
Görcez umarım mou sizi mor renge boyayacak!
İllaki bir reaksiyon göstereceğiz. Biz Fenerbahçeyiz! Bitti denilen yerde açar çiçeklerimiz!Defansa çekilip merkezi boş bırakacak ve kontra kovalayacak bunu hepimizi biliyoruz… bir de kenar ortalarıyla gol arayacak. Bizimki de merkezden doldur boşalt… Derbi uzar, penaltılara gider. Belki es kaza 1-2 gol görürüz.
Tamam..İllaki bir reaksiyon göstereceğiz. Biz Fenerbahçeyiz! Bitti denilen yerde açar çiçeklerimiz!
O zaman yaptığın dua kabul görmedi. Düşün acaba neden.Yoooo
Görcez umarım mou sizi mor renge boyayacak!
Olacak bekle sen. Mou değişik bir satranç ustası…O zaman yaptığın dua kabul görmedi. Düşün acaba neden.
Yaban mersini ortalığı karıştırmaYosun içini dökmek için aylarca rangers maçını beklemiş gibi..
Sezon başından beri duyduğumuz söylemler ama icraat yok. Adam sırf para için karyerini de bitirdi ona üzülüyorum.Olacak bekle sen. Mou değişik bir satranç ustası…
You are wait.
"Spor yazarları Fenerbahçe - Rangers maçını yorumladı: 'Her yönüyle teknik adam felaketi'"Olacak bekle sen. Mou değişik bir satranç ustası…
You are wait.
Meseleyi bir de buradan dinle;Bu iklimin sebebi yalı cocuu ve pişekarı acundur. Kimse burnundan kıl almıyor. Defolup gideceksiniz.