Ulan ne arsız adam ya hahaha
“Hakemin sürekli polemik olarak ortaya konulmasını anlayamıyorum”
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ulan ne arsız adam ya hahaha
@Leviathan bebeim neden “polemike” giriyorsun? yaşlısın sen tansiyonun şekerin mekerin çıkacak yapma böyle……… göbüşünü ve gtünü kaşı, keyfine bak… öbüyorum![]()
Eker o.Ahdhfjjslaşşsld
çok ekiyorsun bu sıralar bizi. Bilgin olsun…
A-abi…Eker o.
Sen ona ne guveniyorsun?
Sende ekiyorsun hem ne zamandır yoksun mübarek.

Ortada olanı söyleyeyim.Ya Allah aşkına, maçta yanlış karar olan ne var?
Penaltı pozisyonuna bütün hakemler penaltı diyor. Aynı penaltıyı Galatasaray Kiev maçında da aldı. Sarı kart doğru diyor hepsi. Neye itiraz ediliyor?
kırmızı kart pozisyonunda Ghezzal Fuck off dediğini kabul ediyor. Fuck off demek kırmızı kart değilse, Fred stupid dediği için neden kırmızı kart gördü o zaman? İlhan Palut bile kabul ediyor, evet fred de kırmızı kart görmüştü diyor maç sonu açıklamasında.
şimdi hakemlik ne var? Sadece girip Fenerbahçe hakemle kazandı diyip çıkıyorsunuz ama ortada pozisyon yok.
siz kollanmak mı istiyorsunuz?
Gsliler bir şeye itiraz ediyorsa doğrudur.Ya Allah aşkına, maçta yanlış karar olan ne var?
Penaltı pozisyonuna bütün hakemler penaltı diyor. Aynı penaltıyı Galatasaray Kiev maçında da aldı. Sarı kart doğru diyor hepsi. Neye itiraz ediliyor?
kırmızı kart pozisyonunda Ghezzal Fuck off dediğini kabul ediyor. Fuck off demek kırmızı kart değilse, Fred stupid dediği için neden kırmızı kart gördü o zaman? İlhan Palut bile kabul ediyor, evet fred de kırmızı kart görmüştü diyor maç sonu açıklamasında.
şimdi hakemlik ne var? Sadece girip Fenerbahçe hakemle kazandı diyip çıkıyorsunuz ama ortada pozisyon yok.
siz kollanmak mı istiyorsunuz?