Fenerbahçe, Ali Sami Yen’e nasıl gelecek?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İcardi yeni şarkımızla coşuyor..

oldukça eski tezahürattır
ayva çiçek açmış yazmı gelecekk
fener samiyene nasıl gelecek

mecidiyeköy sokakları :emoji_sunglasses:

Bizim kaçtığımız bir gs maçı olmadı. Yenilsek de üzülsek de geliriz. Ama sizin basketbolda yenemeyeceğinizi anlayınca asalet gak guk diyip maça çıkamadınız skljks

Bilmem olabilir. Jesus alkışlatabilir. Saygılı bir teknik direktör neticede. Tersi olsa alkıslatmazlardı ama…
ben hiçbirşekilde ihtimal vermiyorum maç öncesi ısınmada başlıyor kavga tartışma
böyle birşey yine olacak ve alkışlayacağı varsa bile ali koç takıma talimatı çekecektir.

ben hiçbirşekilde ihtimal vermiyorum maç öncesi ısınmada başlıyor kavga tartışma
böyle birşey yine olacak ve alkışlayacağı varsa bile ali koç takıma talimatı çekecektir.
Sanmıyorum. Ali Koç karışmaz bu duruma.

Herkes gsli fbli taraftarlar yan yana izleyecek falan diyor maçı. Devrim olur

düşünsene Son maç Barcelona - Real Madrid
Barcelona sampiyonlugunu ilan etmiş son maç kalmış yensede yenilsede Barça Şampiyon ,, Real madrid Barça'nın stadına gelicek son maçı oynayacak Barça Taraftarları Real Madrid Barça Stadına Nası gelecek diye konu açıyor :S

Herkes gsli fbli taraftarlar yan yana izleyecek falan diyor maçı. Devrim olur
Umarım öyle olur ama malesef zannettmiyorum. İnşallah yanılırım. Ülke futbolunun gelişmesi için, futbol maçlarının festival gibi geçmesi için,....... önemli ve acilen gerekli bir davranış olur.
Hayatımızın her alanında karşı tarafta olanı ötekileştirmekten, yaftalamaktan, suçlamaktan, aşağılamaktan,....... kendimizi kurtarmalıyız.

Geri