Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
İcardi yeni şarkımızla coşuyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum alkışlama muhabbeti konuşuluyor maç öncesi bu durumna ne diyorsun ?Takım otobüsüyle gelecek.
Angie sende takımın amigo kızı ol bu seferlikTakım otobüsüyle gelecek.
Bilmem olabilir. Jesus alkışlatabilir. Saygılı bir teknik direktör neticede. Tersi olsa alkıslatmazlardı ama…dostum alkışlama muhabbeti konuşuluyor maç öncesi bu durumna ne diyorsun ?
ben ihtimal vermiyorum
ben hiçbirşekilde ihtimal vermiyorum maç öncesi ısınmada başlıyor kavga tartışmaBilmem olabilir. Jesus alkışlatabilir. Saygılı bir teknik direktör neticede. Tersi olsa alkıslatmazlardı ama…
Sanmıyorum. Ali Koç karışmaz bu duruma.ben hiçbirşekilde ihtimal vermiyorum maç öncesi ısınmada başlıyor kavga tartışma
böyle birşey yine olacak ve alkışlayacağı varsa bile ali koç takıma talimatı çekecektir.
Aziz Yıldırım öyle bi baskandı
ali koç bu konularda çok pasifAziz Yıldırım öyle bi baskandı
Kafası atınca o da ben gibi gemiyi limanı yakan cinsten nsksk
Havaya girdiler iyice.Takım otobüsüyle gelecek.
Umarım öyle olur ama malesef zannettmiyorum. İnşallah yanılırım. Ülke futbolunun gelişmesi için, futbol maçlarının festival gibi geçmesi için,....... önemli ve acilen gerekli bir davranış olur.Herkes gsli fbli taraftarlar yan yana izleyecek falan diyor maçı. Devrim olur