Fenerbahçe - Alanyaspor (2-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İyi detay verme magazinciler bulmasın seni : ) hangi arabayı aldın? Zaten araba parçaları satan büyük bir firmadayım sana 4 sezonluk araba lastiği filan yollayım
Yok yaban mersini farkli yöntemlerle ulaşıyorlar :D
Hyundai bayon elite aldım ...4 lastik yolla yaban mersini lazim:D

1.0 turbo evet:)
1380 nakit 300 kredi kullandim(kredi oranı uygun 0.99 çıkınca kullandim) :D
Araba alırken niye danışmadın bize bisiklet almışsın kendine D: burada o araba full versiyon 21 bin frank yani 1 milyon 80 bin tl civarında keşke Polo yada Mercedes b klasse alsaydın bir kaç model düşük

Yinede kazasız belasız kullan

Araba alırken niye danışmadın bize bisiklet almışsın kendine D: burada o araba full versiyon 21 bin frank yani 1 milyon 80 bin tl civarında keşke Polo yada Mercedes b klasse alsaydın bir kaç model düşük

Yinede kazasız belasız kullan
Tşkler ben sevdim 2 , 3 yıl sonra değişirim:)
Burası tr 600 fark olur hahaha:D
Dediklerini de alabilirdim ben paramin hepsini harcamadım:D
Piyasası çok 1 ay sonra satsam yine satarim zarar etmem:D

Tşkler ben sevdim 2 , 3 yıl sonra değişirim:)
Burası tr 600 fark olur hahaha:D
Dediklerini de alabilirdim ben paramin hepsini harcamadım:D
Piyasası çok 1 ay sonra satsam yine satarim zarar etmem:D
Orası öyle bende bizim köydeki pikapbı satılığa çıkartacağım kardeşim mahvetmiş yinede para ediyor.avrupada olsa üçte birine satılırdı..
Bak bu serienin A ve B klasse çok güzel

Orası öyle bende bizim köydeki pikapbı satılığa çıkartacağım kardeşim mahvetmiş yinede para ediyor.avrupada olsa üçte birine satılırdı..
Bak bu serienin A ve B klasse çok güzel

Ben 2.el alamıyorum takıntılıyım araba konusunda:(
Evet güzeller ama sıfırları:D
Mercedes yerine audi , bmw seviyorum neyse anamın miras isleri olursa satar alırım:D

mhy trabzon maçında kadroda yok akreditasyon kartı yok sahada dolaşıyo ve pfdk disipline yollamıyo

Icardi bu sebepten disipline gitmişti

istisnasız her alanda kollanıyolar

Tff, sen Gs ile yarış. Gerisini ben halledeceğim diyor ama bu Fener bunu da beceremiyor.

Geri