Fenerbahçe - Alanyaspor ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sen gel -sözde- tarihinin en iyi transferlerini yap, penaltıda dünya rekoru kır, rakibin galatasarayı hadsizce ağzına al, yok öyle yok böyle derken bir bakıyorsun altımızdasın. Puahhwhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahha
Kargalar güler :ddd
Teşekkürler kovaçeviç xd

Bol gollü bir maç bekliyorum,alanya da gol atabilir.alanya kontra atağa hızlı çıkabilen bir takım.fakat kadro olarak Fenerbahçe ligin üstünde.Fenerbahçe için her maç zor,sadece rakiple değil,saha dışında da mücadele ediyor.

buraya yazdım,bol gollü bir maç bekliyorum diye,alanya da kontra atağa hızlı çıkıyor atabilir diye yazdım.ama yazmadığım (ki twitter da her hafta yazıyorum) kapasitesiz,planı olmayan bir hoca var.onun dışında ne dediysek o.

Eline koluna sağlık İsmail hoca. S. Ol git bu takımdan. Kaç haftadır belliydi zaten. Hala saçmasapan ısrarlar. Kent daha erken girse ne olurdu? Mert kim aw her maç 11 ne faydası var şu takıma?

Alanyaspor’un emeğine sağlık. Belki 3 puan bile alabilirlerdi. Malum camianın eski oyuncularına sahip kulüplere ders olsun nasıl canla başla mücadele edilir.

şimdi bunun dışında burda ne kadar ağlak adam varmış onu da gördük.yok 89 da penaltı olur yok kırmızı olur ağlaya ağlaya istediğiniz oldu hadi sevinin şimdi.zaten tuttuğunuz takımdan belli.detaya inmiyorum siz bilirsiniz neyin ne olduğunu.

ya hadi sampiyon olmak istemiyon eyvallah
peki neden benim zengin olmami istemiyon sayin fenerbahce
bi daha iddaada fenerbahceye oynamicam
bu son oldu artik
kupon yattigi icin cok uzuldum
puhahaha
muhahaha
zuhahahha
ZAHAHAHA

şimdi bunun dışında burda ne kadar ağlak adam varmış onu da gördük.yok 89 da penaltı olur yok kırmızı olur ağlaya ağlaya istediğiniz oldu hadi sevinin şimdi.zaten tuttuğunuz takımdan belli.detaya inmiyorum siz bilirsiniz neyin ne olduğunu.
Abicim gerilme, bizle değil hocanızla konuş :dd bunlar istatistik, bilim. 74848 tane penaltı kullanmışsınız, neden olmasın yani :d

Sakin olalım lütfen, yapacak bir şey yok. Ertuğrul maçın yıldızıydı, bunu kabul edelim.
Çok pozisyon kaçırdık ve o da ayrı bir sorun ancak önümüzde daha çok maç var.

Geri