Fazla sevgi ve ilgi sizi boğar mı?

Fazla sevgi ve ilgi sizi boğar mı?

• Evet

Kullanılan: 4 28.6%
  • Hayır

Kullanılan: 4 28.6%
  • Bazen

Kullanılan: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14

Run

Exilium
Platin Üye
Kendi yaşam alanıma müdahale ettirmem, bu yüzden boğar.

Zeytin

Emektar Üye
Her şey dozunda güzel ve her seyin fazlası maalesef insanı boğar ve yorar.
Sürekli aynı ilgi ve sevgi göstergesi hareketler yapılırsa bir süre sonra anlamını yitirir ve sıradanlaşır.

brioni

Üye
İlgi ve sevgi olmadan hiç bir varlık yaşayamaz, Aşırı olmadığı sürece İlgimiz ve Sevgimiz

huri

Bronz Üye
Beni ilgiye boğun, çok severim.

Ashriel

Gümüş Üye
Fazla sevgi ve ilgi beni bogmaz(samimi olduğu surece) lakin fazla sevgi ve ilgi beklenmesi beni boğar.

Xander

Üye
Herşey dozunda güzeldir, Sevginin fazlası boğar ilginin fazlası dellendirir ben ikisinede fazla gelemiyorum direk STOP diyorum !

A

Adem

Guest
Fazla değer veren ve ilgi gösteren insandan korkmayacaksın, asıl korkulması gereken yüzüne maskeler takıp seviyormuş gibi yapan insanlardır. Burada en önemli unsur samimi şekilde bu duygular içerisine giren kişinin değerini bilmek elbette, ama sevgi kavramının içi o kadar boşaltılmış ki artık insanlar gerçekten seven insanlara bile inanmak istemiyor, ya da kendi formülleri ile sınıyor sürekli. -ki haklılar da.. Fakat "GÜVENMİYOR MUSUN?" algısı yaratıldığı an, o çok seven ve ilgi gösteren insan da toza dumana karışabilir ya da soğutabiliriz kendimizden.. Karşımdaki kadının doğruları ve tutarlılıklarından şüphe etmeyecek kadar naif olduğunu hissettiğim an o masum sevgi karşılıklı olur zaten kendi adıma konuşmak gerekirse. Fazla seven ve ilgi gösterenden zarar gelmez, sağlam bir bağ gelir. Değerini bilmek gerekir diye düşünüyorum.

velevki

Bronz Üye
İlgi belki ama sevgi boğmaz. En yüce duygudur SEVGİ. sevgiyle kalin:)

Mastor

Amans da Amans
Elmas Üye
Ay başlıkı okurken bile şıpazım geçirdim de şuracıya düştüm arkadaşlar geldi kaldırdı sağolsunlar...

Nef'

Platin Üye
Hoşlanmadığım birindense evet.
Yaklaşmasın lütfen, ilgi hele ı ıhh.

Ürünleri boğuyor daha çok
Anasi babasi defekasyon edip sokağa salıyor, ceremesini benim de içerisinde bulunduğum işinde gücünde, mücadelesinde olan kesim çekiyor

Üst Alt