Fazla proteinin zararları

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Body ve Fitness
Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Antreman öncesi sonrası fazlasıyla protein ağırlıklı beslenen bir çok kişi mutlaka vardır.

-> Fazla miktarda alınan proteinin vücuda yağ olarak dönüşeceğini unutmamalısınız. Proteinler vücutta depolanmadıkları için hemen vücuda yoğunlaşmaktadırlar.
-> Proteinde bulunan artık asitlerin böbrekler yoluyla vücuttan atıldığını düşünürsek fazla protein alan kişilerin hem böbrekleri fazla yorması akla gelmekte. hemde bundan dolayı oluşan su kaybı meydana gelmektedir..
-> Fazla protein alırsanız kalsiyum atımını hızlandırmakla yetinirseniz. Ve Yapılan araştırmalara göre fazla alınan proteinin vücuda katkısı olmadığı ıspatlanmıştır.

başıma gelmişliği vardır.

az ve öz en iyisi.

başıma gelmişliği vardır.

az ve öz en iyisi.

Kesinlikle birde böbrek taşı yaptığı söyleniyor :/ Dikkat etmek gerek.
Dünya sağlık örgütünün önerdiği protein alım miktarı kilo başına 1-1.2 gram. tabi bu spor yapanların değişir.

erkeklerin en meraklı oldugu konulardan biri
depo yapacagim diye dozunu tuturamiyorlar

eğer prof şekilde body ile uğraşıyorsan değişir evet yalnız evde uğraşıpta fazla protein alımı tehlikeli gerçekten 1 hafta böbrek ağrısı çektim ve herşeyi bıraktım proteinle ilgili düzeldim şükür.

bilinçli almak gerek.

eğer prof şekilde body ile uğraşıyorsan değişir evet yalnız evde uğraşıpta fazla protein alımı tehlikeli gerçekten 1 hafta böbrek ağrısı çektim ve herşeyi bıraktım proteinle ilgili düzeldim şükür.

bilinçli almak gerek.

Toz olarak mı aldın? aldıysan hangi markayı kullandın?

Toz olarak mı aldın? aldıysan hangi markayı kullandın?

toz olarak almadım ben günde yumurta sayısı ve tavuk ağırlıklı besinler tükettim öğünleri çoğalttım.

Toza da niyetlenmiştim de vazgeçtim.

ben 1 yıldır Weider kullanıyorum sorununu daha görmedim

Kesinlikle Kas kütlesi için ideal marka parası pahalı olması bu üründen uzak durun demek değildir bence :)

Protein Tozu + Amino asit kullanımını dengelerseniz ++++++ larını görürsünüz

Antremandan 30 dakika önce 300 ml süte 3 ölçek protein tozu + 3 adet amino asit

Antemandan Sonra 3 amino asit hapı daha üstüne dandanel ton balık + Salata

100 gr'da Mevye ve kuru yemiş yerseniz Sonuç daha iyi olacaktır

eğer gerekli protein sağlanabiliyorsa kilo*2 toz pek elzem bir şey değil. sabah 5-6 yumurta beyazı 20 gr, eti yulaflısından sütle 7-8 gr desek 300 gr tavuk göğsü yense 90 gr da ordan 120 falan yapar zaten sonra allah ne verdiyse meyve, sebze, yemek, kuruyemiş döşe gitsin karşim.

40-50 gram fazla alman bir sakınca yaratmaz, ayrıca tek protein zaten başarılı değil, bcaa larını alacaksın, karbonhidratını alacaksın, antreman performansını arttırmak için kreatinini alacaksın, yukarıdaki adamın dediği gibi meyveden çerezden de lifli gıda ihtiyacını karşılayacaksın, tabi günde 50 şınav çekip plates topunda zıplamak için bunların hiçbirine ihtiyacın yok :D

pilav, makarna, yarım yağlı süt ürünleri falan yapıştır gitsin

Karbonhidratlar en az protein kadar önemli yapı taşlarından birtanesidir. Karbon hidrat vucudun ısısını ve enerjisini sağlar.

Örneğin kış ayında 4 tane taşlanmış patates yiyin ve soguga çıkın vucut enerjiniz ve ısınızın nasıl arttıgını kendiniz bile göreceksiniz.

Karbonhidratın faydalarını saymakla bitmez buraya yazmaya kalksak destan olur :)

Geri