Faydali Bilgilerde Bugün

• Kullanıcı Süreyya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Günün Trendleri
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Gecko yumurtasını doğru sıcaklıkta tuttuğunuz takdirde içerisinden çıkacak olan canlının cinsiyetini belirleyebilirsiniz…

Nuri Alço, ünlü pehlivan Kel Aliço, nam-i diger Gaddar Ali'nin torunuymuş.Kehkeh.

Kadın ossurugunu koklamanın faydalı bir şey olduğunu herkes bilmez..
Arkadaş ortamında "o kadın sana ossuruk koklatmaz" dediğim kişiler.. beni hafife almayın, bilimsel konuşuyoruz.

Üfffff Run.dddd

Az önce kurtlanma problemi olan bi kasaphane ile ilgili görüştük.
Sanıldığı gibi kurtçuklar kendi kendine üremez.
Böcek özellikle bazı sinek yumurtaları havada asılı kalacak kadar küçüktür,toz ve rüzgarla taşınır.
Düzensiz havalanan bir hanede gözle görülmeyen bolca kurtçuk yumurtası bulunabilir; oturduğunuz banklardan, bindiğiniz otobüslerden, bolca parazit yumurtası taşıyabilirsiniz.
Parklara kediler köpekler işiyor.Çocuklarınızın çimlerde uzanması sıkıntılı.Buralardan alınan mikrobiyolojik fauna-flora evinizdeki hayvanınıza da sizin aracılığınız ile bulaşabilir.
Gerekli gıda birikintisi ve pislik oluşunca da o görünmez yumurtalar kurtçuklara dönüşür.
Camı açtıktan sonra annelerimizin evi temizleme geleneğini kim icat ettiyse baya bilimselmiş.

Ayva tok tutar ve kalorisi düşüktür. Ayrıca yağ yakımına faydalıdır. Diyet yapanlar dikkate alsın diyeceğim de gerçekten diyet yapan yok forumda, hepsi hikayeden diyetteyim diye vicdanını rahatlatıyor.

Konu açmışsın ben de destek oluyorum, bilgi beğenmiyorsun Süreyya hanımcığım.
Şurada veriler ile, bilimsel şekilde konuşuyoruz, uygulaması yapıldı. Test geçerli canım.
Bir gün dövecegim seni.
Umarim maniton bol bol suratina osurur.

Bir gün dövecegim seni.
Umarim maniton bol bol suratina osurur.
Umarım.. ossurugu güzel hatunlar tercihim zaten:)
Faydalı bilgi vereyim.. balık burcu erkeği, yükselenim başak.. şaka şaka.. ham olan meyveleri elmaların olduğu yere koyarsan çok daha çabuk olgunlaşır.
Al bu bilgiyi ne yaparsan yap.. ossurugu güzel kızlar, sizler için kısa süreliğine dm açık..
Canım Suri.

gözyaşının gözden çıktığı ilk anda ki sıcaklığı 40 derecedir..

bı yerde okumuştum ne alakaysa aklıma geldi

Geri