Favori çocukluk oyununuz nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Favori çocukluk oyununuz nedir?

Atari oyunu olarak : Battle City

Bilgisayar oyunu olarak : Dota sayılabilir.

Mahalle oyunu olarak : Futbol

Okul aktivitesi olarak : Basketbol

playstationda vigilante8 vardı bayılırdım
pcde - midtown madness
REEEEEEEELde insanları kızdırmak

seksek ve ip atlama favori oyunlarımızdı ya, bi de ortada sıçan... tek bi tane seçemedim :d
kardeşimle de crashimiz vardı, ps oyunumuz, göz bebeğimiz....
amann ne çabuk büyüdük.
IMG_4236.jpeg

Saklambaç ile çelik çomak oyunu vardı. Mahallede sürekli oynardık. Biraz daha büyüyünce de sokakta oynadığımız futbol maçları sarmaya başladı. :)

evcilik oynardık biz yaa, ip atlardık, bisiklet sürerdik, patenlerimiz vardı kayardık deli gibi
her türlü sokak oyununu oynadım ama en sevdiğim şey patendi

Arkdşlr bi tane ps oyunu vardı. Cd. Kırmızı bi cenevar vardı elmaları topluyordu, çukurlar falan vardı, ormanlık bi yerde koşup duruyordu Allah aşkına bilen varsa adını söylesin .((((

Köyde gece saklambaç keyfini her çocuk bilmez
gece yarısı üzerimizdeki tişört, şapka vb. giysileri değiştirerek ebeyi kandırmak bir başka eğlenceli oluyordu. çanak çömlek patladı.
bir bu bir de gündüzleri oynanan boru/tüftüf oyunu. bilgisayar oyunları misali iki takım oluşturulurdu, kiminde aynı anda dört beş külah attığı, kiminde boş kaset kutusundan yapılan dürbünlü silahlar olurdu. çeşitli fonksiyonları olan silahlar eşliğinde çatışılırdı.

gece yarısı üzerimizdeki tişört, şapka vb. giysileri değiştirerek ebeyi kandırmak bir başka eğlenceli oluyordu. çanak çömlek patladı.
Bunu biz de oynuyorduk eve saklanıyordum kskskskskdks
Ortada sıçan da çok oynardık ya rakip tanımam onda
İp atlardık
Biraz mızıkcıydım yandığım zaman kabul etmezdim ay bişi düşünüyordum ay şöyle oldu ay böyle
Baktım işe yaramıyor küstüm diyordum jskdkdkdkkdkdkdkdkd
Allahtan severlerdi yoksa çekilecek dert değil
Ay duygulandım gidiom bb

bir bu bir de gündüzleri oynanan boru/tüftüf oyunu. bilgisayar oyunları misali iki takım oluşturulurdu, kiminde aynı anda dört beş külah attığı, kiminde boş kaset kutusundan yapılan dürbünlü silahlar olurdu. çeşitli fonksiyonları olan silahlar eşliğinde çatışılırdı.

Ekli dosyayı görüntüle 106139

Çığlık oynardık bi de (filmdeki) ben çığlık olurdum kuzenlerim saklanıp kaçardı-.-
Çok zevkli .
Saklambac falan bu yaşta bile oynarim :d

Saklambac falan bu yaşta bile oynarim :d
çocukluk arkadaşlarımızla buluştuğumuzda oynanılan oyunlar, yapılan aktiviteler vs. vs. eskiler hep yad edilir. günümüz sıkıntıları, mutsuzlukları içinde herkesin ortak düşüncesi o günlere dönmek oluyor. keşke..

Bir ton oyun vardı ya…. Eve girmek istemezdik. Misket dahi oynadığımı bilirim, kuyu :d kafa golü xd saklambaç, istop, ortada sıçan, ip atlama, 9 taş ohoo… keşke geçmişe yolculuk yapabilsek…..

Geri