Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
Ne kadar derine yazılır hikayen bilebilir misin ? Bazen bitti dediğin yerden başlar bazen başladığı yerden biter. Her insanın bir hikayesi, her insanın bir kısır döngüsü vardır.
Koşarak uzaklaşamazsın ki hayatından… herşeyi terkedebilirsin ama hayatından, hikayenden gidemezsin.

Aynaya baktığım zaman kendi yüzümü görebiliyorum Maskem yok kimseye ikiyüzlü davranmayacak kadar ruhuma sadık olduğumu da biliyorum.Bütün fotoğraflarımda gülerek poz veriyorum.Ruhumda neşeli.Giydiğimi yakıştırıyorum üzerime.Rahmetle ve sevgiyle andığım ölülerimde var benim. Başım sıkıştığında bağrına basacak dostlarımda..Bazı sorularımın yanıtını veremesem de kendime olacak o kadar!Düşünüyorum da varsın bazı şeyler eksik olsun hayatımda .Nasılsa emir komuta bende...Eller yukarı hayat..!Ben seni sevdiğim kadar yaşıyorum ...Yaşadığım kadar seviyorum...!

HEP BAŞIN ARKAYA DÖNÜK MÜ İLERLERSİN SEN? ya da GÖRDÜĞÜN ŞEY HEP GERİDE KALAN MIDIR ? ya da DAHA DOĞRUSU YALNIZ GEÇMİŞE MİDİR ? SENİN YOLCULUĞUN

ruhuma küfredilmiş bu gece sanki.sanki boktan bir gemiye binip buralar beni terk edecek gibi.

"Gecenin bir bölümünde de uyanıp kalk ve sana mahsus olmak üzere, nâfile namaz kıl; ola ki bu sâyede Rabbin seni övgüye değer bir makama ulaştırır." İsrâ sûresi (17), 79

Aynaya baktığım zaman kendi yüzümü görebiliyorum Maskem yok kimseye ikiyüzlü davranmayacak kadar ruhuma sadık olduğumu da biliyorum.Bütün fotoğraflarımda gülerek poz veriyorum.Ruhumda neşeli.Giydiğimi yakıştırıyorum üzerime.Rahmetle ve sevgiyle andığım ölülerimde var benim. Başım sıkıştığında bağrına basacak dostlarımda..Bazı sorularımın yanıtını veremesem de kendime olacak o kadar!Düşünüyorum da varsın bazı şeyler eksik olsun hayatımda .Nasılsa emir komuta bende...Eller yukarı hayat..!Ben seni sevdiğim kadar yaşıyorum ...Yaşadığım kadar seviyorum...!

süper emeqine saqlık..

Boş zamalarım da ellerimin arasına alıyorum düşüncelerimi hayellerimdeki sevgilimle oluyorum dünyayı kıskandırıyorum sonra birisi dürtüyor ''yine daldın'' asık suratımla eylemim gerçekleşiyor geriye kalan tek şey oluyor peydahladığım yalnızlık !

Yalnız kalmaktan daha kötü şeylerde vardır hayatta bazen bir ömür alır farkına varmak o zamanda çok geçtir ve çok geçtende kötü birşey yoktur hayatta.

yıldızların aşklarını seyrettim bu gece aklım karıştı yalnızlıktan usulca düşüncelere sıvıştım sevişmenin sevme olduğu unutulduğundan beri zamane bütün aşkların seksomanyak olduğunu anladım..bir defter duvar kenarlarına baş harfini yazmak kadar basit değilmiş sevmek...meğer ne kadar anlamı varmış sevmenin yazmaya başlayınca anladım..

dünya herkese farklı gülüyor..bize de kıçıyla..ben kime gülüyorum çözmüş değilim..!

Üstüne alınma kadın.
senin için değildi bu hüznüm.
senin için değildi yaktığım sigaralar üzgünüm.
hayat zordu sadece...

Hayali duygularımla sesleniyorum sAnA.Bu gece çok ağrıtmayacağım başını merak etme ve çok kalmayacağım yanında. Üstelik şarap falan da getirmedim gelirken şu mumları da söndür romantizm dedikleri şeyi istemiyorum. Var mısın yok musun anlamıyorum ben. Söylesene derdin ne senin? Bi insanın hayatına ya girersin ya da def edip gidersin. Tarafın olmalı ya aşktan yanasındır ya da ayrılıktan. Oysa kalışların ürkek senin gitmelerin çekingen. Ne yaklaşacak kadar cesur ne de uzaklaşacak kadar gözü karasın. Yol göster bana. Sana ulaştığımı sandığım an aslında hiç bulamamış olduğumu fark ediyorum. Yanında olmak güzel ama inan bana yerimde olmak istemezdin. Bu yüzden ertelenmiş bir son beklemeyeceğim. Ya git benden ya da beni kendime getir artık.

11503_189784567835788_1407775659_n.png

Geri