Kim
Gümüş Üye
fake off ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zavallılık değil de insanın duygusal boşluğunu yakalamak diyelim çünkü bu fake üyeler önce belli ortamlarda gözlem yapıp sonra o kişiye yaklaşıyorlar yani önce bilgi topluyorlar ki zaten hepsinde çoklu üyelik var. Kişi de bu tuzağa düşerse bunu oyun kabul edip kendilerini de çok zeki zannediyorlar fakat o insana büyük zarar verdiklerini idrak edebilecek kapasitede değiller.Aslında zavallıktır bu , üzücü .
Bu insanların ben normal hayatlarında fazlasıyla mutsuz ve sevilmeyen insanlar olduklarını düşünmüşümdür hep . ( sosyal hayat sıfırlanmış)
Kendilerine bir dünya aratıolar ve orada beğenilmek kabul görmek hayatlarının tüm odagı haline geliyor .Kendilerine hiç verilmemiş sevgi ve değeri orada buluyorlar ki bu cok tehlikeli .
Aşk bu olamaz aşk bu denli acziyetten doğamaz . Sarfedilen yalan cümlelerve kişilk ruhunu onarmış , olay tamamen bu .
Nasıl yaralı bir ruh ki onca sene beklemiş görmediği dokunmadıgı birini , üzücü .
Zavallılık değil de insanın duygusal boşluğunu yakalamak diyelim çünkü bu fake üyeler önce belli ortamlarda gözlem yapıp sonra o kişiye yaklaşıyorlar yani önce bilgi topluyorlar ki zaten hepsinde çoklu üyelik var. Kişi de bu tuzağa düşerse bunu oyun kabul edip kendilerini de çok zeki zannediyorlar fakat o insana büyük zarar verdiklerini idrak edebilecek kapasitede değiller.
Merak duygusu veya hayal ettiği gibi çıkarsa umudu v.s olabilir.Ama yine de benim aklım almıo kişi nasıl sorgulamaz neden düşünmüo birşeyler eksik vs diye .( Hoş şüphelenip hala devam edenleride mevcut ki zavallılık dediğim kısmı burada )
Ve onca zaman nasıl devam eder olmayan bir ilşkiye kim oldugu belirsiz biriyle . Bu da farklı bir acziyettir .
Ve eminim ki şu an bile mevcut bu tarz hesaplar .)
giriş o şekilde, gelişme sonuç farklı ;dÖyle mi anlaşıldı? Hiç alakası yok.![]()
Sevgili değil de genelde kızlar bana fake resim göstermiş…
jksjfljfSevgili değil de genelde kızlar bana fake resim göstermiş…