Facebook Hesap Dondurma Yeni 2013

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü

Facebookda Hesap Dondurma Nasıl Yapılır

Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin;

-Facebook sayfanızda sağ üst köşedeki Hesap Ayarlarına tıklayın

-Açılan pencerede sol üst köşede ''Güvenlik'' yazısına tıklayın

-Sayfanın aşağısında Hesabı Dondur linkine tıklayın

-Facebook tan ayrılma nedeninizi işaretleyin ve onaylayın.

-Mevcut şifrenizi girikten sonra ''Deactivate Now'' yazan butona tıkladıktan sonra hesabı dondurma işleminiz tamamlanmış olacaktır.

alıntı

Yalnız hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmak isterseniz işlem iptal oluyor ve facebook birdaha dondurmanıza en az 60 gün izin vermiyor bunuda ekleyeyim ben konuya belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır.

Yalnız hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmak isterseniz işlem iptal oluyor ve facebook birdaha dondurmanıza en az 60 gün izin vermiyor bunuda ekleyeyim ben konuya belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır.

Yok ben geçen ay facemi 3 kere dondurdum bişeyler unutup tekrar açıp tekrar dondurmustumm

Yok ben geçen ay facemi 3 kere dondurdum bişeyler unutup tekrar açıp tekrar dondurmustumm

Uzun bir müddet yaptıktan sonra güvenlik nedeniyle böyle yapıyor daha önce hesabını dondurmuş olman lazım sen ilk defa donduruyorsan bir şey demez diye biliyorum çünkü ikincil adını bile değiştirirken 2-3 defa güvenliğe alıp seni 60 gün yasaklıyor. Arkadaşları yanıltmak istemem de bana böyle olmuştu zaten Face'te çok takılanlardan değilim.

Uzun bir müddet yaptıktan sonra güvenlik nedeniyle böyle yapıyor daha önce hesabını dondurmuş olman lazım sen ilk defa donduruyorsan bir şey demez diye biliyorum çünkü ikincil adını bile değiştirirken 2-3 defa güvenliğe alıp seni 60 gün yasaklıyor. Arkadaşları yanıltmak istemem de bana böyle olmuştu zaten Face'te çok takılanlardan değilim.

Onun öncesinde de dondurmustum 2008 den beri kullaniyodum belki ben başka hesap var dedigim için de hemen yapabildim

Onun öncesinde de dondurmustum 2008 den beri kullaniyodum belki ben başka hesap var dedigim için de hemen yapabildim

Aynen o olabilir bak :)

Bende güvenlik kodu istiyordu giriyordum ancak tekrar gireyim hesaba tekrar dondurayım Your acc. 60 days blocked diyordu.

En son ne zaman dondurdun belki yeni bir kuraldır

Benimki baya eskiydi senin ki gibi tee 2008'den beri ama o zamanlar 2-3 gün yasaklıyordu :)

Bizim arkadaş ikincil adı değiştirmek istedi 60 gün yasaklandı (tekrar tekrar olduğundan) aynısını donduruncada yaşadı halen ismi öyle gülünç şekilde duruyor ondan yazma gereği duydum arkadaşlar aynı hataya düşmesinler diye :)

Facebook her gün yeni bir politika izliyor.

Sürekli yaptığı icin öyledir yoksa sıkıntı olmuyor :)

Aynen öyle :)

Hesaba girildi gibimi düşünüyor acaba Facebook diyorum ama sen zaten güvenlik kodunu ve şifreni giriyorsun onun dışında tekrar yapınca yasaklıyor çok ilginç geldi bu bana ?

Aynen öyle :)

Hesaba girildi gibimi düşünüyor acaba Facebook diyorum ama sen zaten güvenlik kodunu ve şifreni giriyorsun onun dışında tekrar yapınca yasaklıyor çok ilginç geldi bu bana ?

Belki e posta adreside çalınmış olabilir diye düşünülüyor olabilir

Mesela çalan biri dondurur ama sahibinin haberi yoktur açar facesini gibi ...

Geri