-
-
-
-
-
Olmamak lazım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
imanını kaybetmeye yüz tutmuş ve kalbi kararmış kişilerdir. bu insanların içine cinler nüfuz etmiştir. kuranı kerime ait sure veya çağrıştıran cümleler cinleri rahatsız ettiği için içine cin nüfuz eden kişiler de bu sesleri duyunca ister istemez rahatsız olurlar.
Hayir rahatsizmisiniz ezandan ? Ben fikrimi yazdim.sen dersenki ben ezandan rahatsizim saygi duyarim.karsimdakindende bunu beklerim.herkes ne yazmakta yada ne yapmakta, yada neyi sevip neyi sevmemekte ozgur degilmi.Şakasınız değil mi?
Hayir rahatsizmisiniz ezandan ? Ben fikrimi yazdim.sen dersenki ben ezandan rahatsizim saygi duyarim.karsimdakindende bunu beklerim.herkes ne yazmakta yada ne yapmakta, yada neyi sevip neyi sevmemekte ozgur degilmi.
Yahu cin degilse baska sey olsun.sizde rahatlayin bendeEzan hakkında fikirlerimi ifade etmedim, düşünmüyorum da içimden gelmedi. Sizde de irdelediğim nokta bu değil. O in cin egemenliği fikriniz. Şaka deyin de aldığım nefesi verip gideyim.