Ezandan rahatsız olan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Rahatsız olmam ama ürperirim açıkçası. Sebebini bilmiyorum. Rahatsız olan da ne biliyim. Şimdi bir şey diyecem ortalık karışacak. Bende kalsın.

Çoğunluğu müslüman olan bir ülkede büyümemiştir büyük ihtimalle.

imanını kaybetmeye yüz tutmuş ve kalbi kararmış kişilerdir. bu insanların içine cinler nüfuz etmiştir. kuranı kerime ait sure veya çağrıştıran cümleler cinleri rahatsız ettiği için içine cin nüfuz eden kişiler de bu sesleri duyunca ister istemez rahatsız olurlar.

imanını kaybetmeye yüz tutmuş ve kalbi kararmış kişilerdir. bu insanların içine cinler nüfuz etmiştir. kuranı kerime ait sure veya çağrıştıran cümleler cinleri rahatsız ettiği için içine cin nüfuz eden kişiler de bu sesleri duyunca ister istemez rahatsız olurlar.

Şakasınız değil mi?

Hayir rahatsizmisiniz ezandan ? Ben fikrimi yazdim.sen dersenki ben ezandan rahatsizim saygi duyarim.karsimdakindende bunu beklerim.herkes ne yazmakta yada ne yapmakta, yada neyi sevip neyi sevmemekte ozgur degilmi.

Ezan hakkında fikirlerimi ifade etmedim, düşünmüyorum da içimden gelmedi. Sizde de irdelediğim nokta bu değil. O in cin egemenliği fikriniz. Şaka deyin de aldığım nefesi verip gideyim.

Güzel bir helva çekti canım.

Ezan hakkında fikirlerimi ifade etmedim, düşünmüyorum da içimden gelmedi. Sizde de irdelediğim nokta bu değil. O in cin egemenliği fikriniz. Şaka deyin de aldığım nefesi verip gideyim.
Yahu cin degilse baska sey olsun.sizde rahatlayin bende

Ezan
Salat vaktinin geldiğini ve müminlerden müsait olanların
mescide gelmelerinin gerektiği heber veren sesli bir şekilde yapılan çağrı yöntemi.
Sesli diyoruz ama ne ses!
Yaşlı amcaların bir biri ardınca cızırtılı çığlıkları kutsal sayılıyorsa
bende bişi bilmiyorum demek ki,
Bu gürültü kirliliğine karşı olmak, din karşıtlığı olarak algılamak
bana göre ya cahillik yada yobazlıktır

Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli, Ebedî, yurdumun üstünde benim inlemeli.

Desibel önemli yalnız. İnim inim inlesin demiyor adam bak dikkat et

Ezan sesinden rahatsız olan, Türklüğünden de rahtsız olur. Saçının ve gözünün renginden de rahatsız olur. Başka özentileri vardır mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: 0
Ezanlara karşı değilim lakin her caminin imamının ezanı kendisinin okuması taraftarıyım

• Beğen
Tepkiler: 0
Hoparlör sisteminden rahatsızım, bazıları bozuk. Bir ezan okunuyor ama cızırtıdan geçilmiyor. Şimdi ben ezanı sevmemiş mi oluyorum?
Varsa çok iyi bir müezzin her zaman okusun. Yabancı turistler bile aşık olur. Bursa Ulu Cami'nin imamı böyle biri sanırım, her vakti makamına göre okuyor; yabancıyı bile etkiliyor.
Ezana karşı değilim ama ses sistemlerine ciddi bir ayar lazım. Aşırı rahatsız edici bir gürültü oluyor.

Makam bilmeyen müezzinlerden ve imamlardan rahatsızım. Balkondan çocuğuna bağırır gibi ezan okunmaz, okunmamalı. Herifin bir Allahu ekber deyişi var ki aman aman. Sözde nüfusunun %99'u Müslüman olan ülkede ne yazık ki ezanı hakkıyla okuyabilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

bir agnosistizm olarak şu ezandan etkilenmeyen biri yoktur herhalde açıkcası tüylerim diken diken oldu çok güzel okumuş hoca cidden

Geri