Eyeliner çekmek özen ister

Konu sahibi son olarak 1043 gün önce görüldü

ay olabilir mi öyle bi' şey lütfen olsun çünkü :msm:

Ahahahha açarsan dahil olur tüm iyi ürünleri över kötüleri gömerim. İndirim zamanları alınması gereken ürünler vs. her şey benden sorulur. :msm: Eğleniriz. jsjdjd

Bence de mütevazi olma, bunu yapabilen kadın bırakın Dünya'yı yönetsin :asilkiz:
Jel liner çok duydum, dağılma falan olmuyormuş. Ama deneme fırsatım olmadı hiç. Süremem diye de tedirginim açıkçası

Evet dağılmıyor ama dipliner'daki ince uç mevzusu onda yok.. Eyeliner fırçası edinip biraz jel almak suretiyle fırça kıllarını her iki yönünde de düzleyip eyeliner çekmek için uygun forma sokmak gerekiyor ki fırça kılı dağılmadan aynı incelikte ve düzgün çekilebilsin.. (Anlatabildim mi bilmiyorum, cümle biraz karışık oldu sanırım..) Elindeki dipliner'dan bir tık daha zor, el alışkanlığı gerekiyor ama gün boyu kalıyor.. Bence evde onu da denemelisin.. Zamanla alışırsın.. :dyg:

Kurursa bile Inglot'un Duraline'ı tekrar eski haline döndürmek için kesinlikle efsane.. Kuruyan rimel'e bile damlatabilirsin.. Toz farı jel fara dönüştürebilirsin.. Hatta farın altına yine farla karıştırıp taban olarak kullanabilirsin.. İstediğin renk eyeliner yapabilirsin.. Aynı işi Inglot'un Duraline'ı dışında M.A.C.'ın Mixing Medium Eyeliner'ı da yapıyor.. :dyg:

Evet dağılmıyor ama dipliner'daki ince uç mevzusu onda yok.. Eyeliner fırçası edinip biraz jel almak suretiyle fırça kıllarını her iki yönünde de düzleyip eyeliner çekmek için uygun forma sokmak gerekiyor ki fırça kılı dağılmadan aynı incelikte ve düzgün çekilebilsin.. (Anlatabildim mi bilmiyorum, cümle biraz karışık oldu sanırım..) Elindeki dipliner'dan bir tık daha zor, el alışkanlığı gerekiyor ama gün boyu kalıyor.. Bence evde onu da denemelisin.. Zamanla alışırsın.. :dyg:

Kurursa bile Inglot'un Duraline'ı tekrar eski haline döndürmek için kesinlikle efsane.. Kuruyan rimel'e bile damlatabilirsin.. Toz farı jel fara dönüştürebilirsin.. Hatta farın altına yine farla karıştırıp taban olarak kullanabilirsin.. İstediğin renk eyeliner yapabilirsin.. Aynı işi Inglot'un Duraline'ı dışında M.A.C.'ın Mixing Medium Eyeliner'ı da yapıyor.. :dyg:

resmen hayat kurtarir bu tavsiyeler :msm:
cok sagol , ilk firsatta deneyecegim ^^

resmen hayat kurtarir bu tavsiyeler :msm:
cok sagol , ilk firsatta deneyecegim ^^

Bunun gibi bazı küçük arkadaşlar makyaj yapan herkesin elinde olmalı bence.. Kendisi başlı başına hayat kurtarıcı.. Öyle çok severim ki kendisini.. :dyg::srl:

Henüz çekemiyen varmı yaa, ben göz kalemi gibi hemen çekip çıkıyorum
insan bir süre sonra alışıyor ki .

ben çekemiyörüm neden yapamıyörüm

ben gözümün içine kalem çekiyorum, öbür türlüsü bende abartılı duruyor zaten :T:

Cunku koca gözlüsün skjhs
ice kalem cekmek gozu kucuk gostertir

Çok gereksiz bişi şu aylaynır:bekle

Ne anlıyorsunuz göz ucunu çizmekten yahu:bekle

Başka işiniz mi yok

Gözünüzü rahat bırakın litfen

Şimdi bana şunu diyenler olacaktır :

5GJJdq.gif

Ne yani görüşde mi belirtmeyelim arkadaşım?

1.si o ları ö yazdığın için çekemiyorsun

asıl önemli olan

2. si

çekerken ağzını o şeklinde açıyosun .p .p

O kolay da her gun nasil usenmediginizi ogretin bana:aeg:

araba kullanırken bile çekiyorum
alıştım artık çokbasit.

Geri