Ben de. :k1:
Bence bunu daha sık yapmalıyız, sence de bence mi? :msm:
Başak ve Elia'nın makyaj sohbetleri diye konu bile açabiliriz. :anla: jshshdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de. :k1:
Bence bunu daha sık yapmalıyız, sence de bence mi? :msm:
Başak ve Elia'nın makyaj sohbetleri diye konu bile açabiliriz. :anla: jshshdj
ay olabilir mi öyle bi' şey lütfen olsun çünkü :msm:
Bence de mütevazi olma, bunu yapabilen kadın bırakın Dünya'yı yönetsin :asilkiz:
Jel liner çok duydum, dağılma falan olmuyormuş. Ama deneme fırsatım olmadı hiç. Süremem diye de tedirginim açıkçası
Evet dağılmıyor ama dipliner'daki ince uç mevzusu onda yok.. Eyeliner fırçası edinip biraz jel almak suretiyle fırça kıllarını her iki yönünde de düzleyip eyeliner çekmek için uygun forma sokmak gerekiyor ki fırça kılı dağılmadan aynı incelikte ve düzgün çekilebilsin.. (Anlatabildim mi bilmiyorum, cümle biraz karışık oldu sanırım..) Elindeki dipliner'dan bir tık daha zor, el alışkanlığı gerekiyor ama gün boyu kalıyor.. Bence evde onu da denemelisin.. Zamanla alışırsın.. :dyg:
Kurursa bile Inglot'un Duraline'ı tekrar eski haline döndürmek için kesinlikle efsane.. Kuruyan rimel'e bile damlatabilirsin.. Toz farı jel fara dönüştürebilirsin.. Hatta farın altına yine farla karıştırıp taban olarak kullanabilirsin.. İstediğin renk eyeliner yapabilirsin.. Aynı işi Inglot'un Duraline'ı dışında M.A.C.'ın Mixing Medium Eyeliner'ı da yapıyor.. :dyg:
resmen hayat kurtarir bu tavsiyeler :msm:
cok sagol , ilk firsatta deneyecegim ^^
Aylaynır çok önemli bişi
Kız dediğin aylaynırlı olur
Çok gereksiz bişi şu aylaynır:bekle
Ne anlıyorsunuz göz ucunu çizmekten yahu:bekle
Başka işiniz mi yok
Gözünüzü rahat bırakın litfen
Şimdi bana şunu diyenler olacaktır :
![]()
Ne yani görüşde mi belirtmeyelim arkadaşım?
Aylaynır çok önemli bişi
Kız dediğin aylaynırlı olur
Bi karar ver be :şşkn:
Son kararım aylaynırsız kız candır gerisi heyecandır:sleep