Eyeliner çekmek özen ister

Konu sahibi son olarak 1043 gün önce görüldü
Bi eyeliner çekde görelim:D

Bi kere kullanmak için alıp çekicem mi?

Fazla eyeliner'i olan var mı :asd:

Doğal güzellik en iyisi, az bi makyaj yeter fazla uğraşmayın yok eyeliner yok bilmem ne :nee: Kuzenler geldi bayramda, İstanbulu gezdiricem hadi giyinin gidelim diyorum 45 dk bekliyorum her defasında yapmayın kendinize bunu :D

Bazıları eyeliner süreyim derken Ağrı dağının zirvesini çiziyor. Mümkünse siz eyeliner çekmeyin. :sırıt:

dil cikaran bir nine ariyorum ama bulamadim. Bulunca avatara koyucam .)

He bana şey yapiyorsun sen ,sx
nine olmazsa olmaz mi şeyin var oyle ayştaynın var :sırıt:

ben çok seviyorum da :d kalemle çekebiliyorum eyeliner beceremiyrum

Eyeliner aynı değil, farklı ^^
Elia ben flormar dipliner kullanıyorum başka marka ya da model denemedim, memnunun. :bsk:

Flormar hiç kullanmadım bak.. Benim en sevdiğim Pastel'in eyelinerı sanırım şimdiye dek. The Balm, Loreal falan hepsi yalan. :p

Flormar hiç kullanmadım bak.. Benim en sevdiğim Pastel'in eyelinerı sanırım şimdiye dek. The Balm, Loreal falan hepsi yalan. :p

Flormar dışında hiç denemedim, gerek duymadım :krn:

IMG_0032.JPG

benim kullandığım bu çokta rahat. hiç bant çekme, kaşığın tersini tutarak kuyruk yapma gereğinde bulunmadım :D

Seyir halindeki arabada makyaj yapma işini dipliner ile mis gibi eyeliner bile çekebilen insan boyutuna taşıyanlardanım.. Bu konuda hiç de mütevazi olamayacağım efendim.. :raskolnikov:

Flormar'ın Dipliner'ını ben de seviyorum.. Maybelline'in jel liner'ını da severek kullanıyorum mesela..

Seyir halindeki arabada makyaj yapma işini dipliner ile mis gibi eyeliner bile çekebilen insan boyutuna taşıyanlardanım.. Bu konuda hiç de mütevazi olamayacağım efendim.. :raskolnikov:

Flormar'ın Dipliner'ını ben de seviyorum.. Maybelline'in jel liner'ını da severek kullanıyorum mesela..

Bence de mütevazi olma, bunu yapabilen kadın bırakın Dünya'yı yönetsin :asilkiz:
Jel liner çok duydum, dağılma falan olmuyormuş. Ama deneme fırsatım olmadı hiç. Süremem diye de tedirginim açıkçası

Flormar dışında hiç denemedim, gerek duymadım :krn:

IMG_0032.JPG

benim kullandığım bu çokta rahat. hiç bant çekme, kaşığın tersini tutarak kuyruk yapma gereğinde bulunmadım :D

Aa hazır %40 indirim varken deneyeyim bi. ^^

Geri