Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kac kisiydik o zaman bak
kac kisi kaldi simdi
Bodrumm bodrummmm
Bir zamanlar asik olmustum
Ama simdi ismi neydi unuttum
Duygu biraz duygu istedigim buydu
Fazla bireyselim efenim takim calismasina uygun degilim ben.
Benim icin ciddi anlamda bir alternatif degil ya.
Tamam dalgasini geciyoruz felan ama..gerek yok bence.
Evlenmislere,evleneceklere mutluluklar diliyorum tabii ki de.
evlilik hakkında negatif düşünenler evlendiklerinde çok mutlu oluyorlar genelde.. bu şaşmaz.. ben ör yargı diye buna derim işte... uzun yıllar evli kalanlar bekarlığa vurgu yapar.. bekarların korkusu evlilik değil.. sorumluluk alamama maddiyat v.s erkekler için diyorum bunu.. kadınların bu yönde telaşı olabilir ama genel ağırlık ilk etapda erkeklerdedir.. kadın sorumluluğu evlilik içindeki bir zamanda almaya başlıyor..
yeniden bekar olsam yeniden ve bin kere yine evlenirdim..
sadece memleketinden koli gelmeyen, aynı zamanda memleketine de gitmek zorunda olduğun süresiz sözleşmeli ev arkadaşı olması bi tık ürkütücü. memleket meselesi çok mühim.