Evlilikte Sizi Korkutan Şey

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Evlilikte beni korkutan bir şey yok ama bir evliliğin korkutucu bir şeye dönüşmesine dair bazı tespitlerim var.

1) Çiftlerin birbirini yeterince tanımadan bu yola girmesi (huyunu suyunu bilmemek, beklentilerini isteklerini bilmemek, düşünsel ve cinsel manada tanımamak, çoğaltılabilir)

2) Halihazırda sevmediği huyların evlenince düzeleceğine inanmak (vurdumduymaz birinin evlenince sorumluluk sahibi birine evrileceğine inanmak gibi, dışarı çıkmayı sevmeyen birinin evlenince "mecbur" her yere geleceğini düşünmek gibi)

3) Ayakları yere basmayan, gerçeklikten uzak beklentiler (sıfır sorunlu, sıfır kavgalı, dillere destan bir aşk yaşamak gibi, maddi manevi hiç sıkıntı yaşamayacağına inanmak gibi, kadının "piremsesler gibi", erkeğin "krallar gibi" evlilik yaşayacağı düşüncesi gibi)

4) Ailelerin evlilikteki yerinin iyi belirlenememesi (bazısı çok karışıyor, bazısı tam saldım çayıra mevlam kayıra, bazısı damadı/gelini seviyor ama ailesine ifrit)

1- Eros
2- Erospo
3- Erospo çoco

işten dönerken "bişey lazım mı" diye sorup "yok canım bişey lazım değil" dendikten sonra eve gittiğimde kapıda " aaa yoğurt al demeyi unuttum. ayakkabılarını çıkarmadan bi yoğurt alıp gelir misin. aslan kocam benim kaplan kocam benim muaahh :cici: " şirinliğiyle karşılaşmak en büyük korkum.

kralı gelse gitmem bakkala geri

ellerime yeni oje sürmüşken acıkması :(

Taş gibi aldığın hatunun zamanla kayalıklara dönüşme olasılığı

asla yapmam dediğiniz şeyleri yaparken sizleri görmek ve ne oldu lan kerata? yapmak isterdim.

birde şu üstte ki arkadaş, manitomu sal artık.

Kredi kartımı aktif etme durumu beni çok korkutuyor :T:

dikkat dikkat etenşın, sözlükte alıntı yasak beyefendinin meşazını düzeltir misiniiiiiz:tatlı:

biri küçük biri büyük olması derdim amma
evlenmek için kandırmayı başardıysa sorun etmem bir şeyi

eşimin sorumsuzluğu,benim sorumluluklarım.

Evlenmek çok akıl mantık işi değil aslında.

Ben korkmam kardaş. :T:

Geri