Evlilikte Sizi Korkutan Şey

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Aynı adamla sıkılmadan aynı evin içinde bir sürü sorumlulukla gerçekten yaşayabilecek miyim korkusu.

1. Borc odemek

2. Guvenememek

3. Aldatilmak

Sonuc ebedi bekarlik .d

4. Maddeyi dile getiriş şekliniz mide bulandırıcı.

Alışmak. Kendimi unutmak. Özgürlüğümün içine...

Kardeş gibi olmak en korkutanlardan, görüyorum çevremde. İnsan dokunmadığı birisiyle nasıl yaşlanmaya razı gelir.

Allah korusun.

Bir düzeltme daha yapacağım. Buradaki Allah korusun evlenmeyeyim anlamında değil o korktuğun şeylerin evlililiğimde yaşanmaması anlamında.

Saygı sanırım. Tartışırken kişilerin birbirlerine ağızlara alınmayacak şekilde hakaret etmesi, küfür etmesi. sanırım tahammül edemeyeceğim şeydir.

Horlamasın da gerisi halledilir

Classic nickli üyenin 4. korkusundan dolayı da Allah bütün kızlarımızı classic gibilerinden korusun

benim neden korkum yok soruyorum kendime bulamıyorum.öcü gibi göstermeyin.

Evlenmeden once evlilikten, cocuk olmadan once anne olmaktan korkuyordum. Anladim ki evlilik korkusu aslinda hicbiseymis. Evlenince o korkular hallolabilir ama anne olunca korkular endiseler bitmiyor. Bu isin dogasi bu sanirim, bunu bilerek girin bu islere :aeg:

Evlenmeden once evlilikten, cocuk olmadan once anne olmaktan korkuyordum. Anladim ki evlilik korkusu aslinda hicbiseymis. Evlenince o korkular hallolabilir ama anne olunca korkular endiseler bitmiyor. Bu isin dogasi bu sanirim, bunu bilerek girin bu islere :aeg:

saçmalama insanları evlilikten soğutarak sayımızın azalmasına neden oluyorsun. korkmayın arkadaşlar evlenin. aile gibisi yok. ananız babanız ne zamana kadar bakacak size? ananız b.klu donunuzu ne zamana kadar yıkar söylesenize. acil evlenmeniz lazım. hayatınız düzene girsin bi serseri serseri dolaşmayın ;)

saçmalama insanları evlilikten soğutarak sayımızın azalmasına neden oluyorsun. korkmayın arkadaşlar evlenin. aile gibisi yok. ananız babanız ne zamana kadar bakacak size? ananız b.klu donunuzu ne zamana kadar yıkar söylesenize. acil evlenmeniz lazım. hayatınız düzene girsin bi serseri serseri dolaşmayın ;)

Ya sen bi gitsene, en buyuk korkusu tereyag patlamasi olan adamsin, konu disisin sen. Git burdan. Git dedim. Giit :T:

Ya sen bi gitsene, en buyuk korkusu tereyag patlamasi olan adamsin, konu disisin sen. Git burdan. Git dedim. Giit :T:

babayım ben baba. aile adamıyım. beyaz atletimle pazar sabahları tv karşısında magazin izleyerek kahvaltı yapıyorum ve bu hazzın karşısında başka bir alternatif göremiyorum. bekar insan bunu yaşayabilir mi? evlilik herşeye değer arkadaşlar korkmayın ;)

babayım ben baba. aile adamıyım. beyaz atletimle pazar sabahları tv karşısında magazin izleyerek kahvaltı yapıyorum ve bu hazzın karşısında başka bir alternatif göremiyorum. bekar insan bunu yaşayabilir mi? evlilik herşeye değer arkadaşlar korkmayın ;)

Iste cocuk olduktan sonra beyaz atletinle yerlerde surunur at olursun esek olursun, cizgifilmleri kirk kere izler ezberlersin ama kanali degistiremezsin :T:
Evlenmesinler demiyorum, evlensinler ama cocuk icin iyi dusunsunler.
Senin daha iyi gunlerin anlamazsin. Benim bile iyi gunlerim olabilir. Kendimi bile korkuttum gidiyorum :T:
Sen de git. Daha fazla konusturma beni.

Iste cocuk olduktan sonra beyaz atletinle yerlerde surunur at olursun esek olursun, cizgifilmleri kirk kere izler ezberlersin ama kanali degistiremezsin :T:
Evlenmesinler demiyorum, evlensinler ama cocuk icin iyi dusunsunler.
Senin daha iyi gunlerin anlamazsin. Benim bile iyi gunlerim olabilir. Kendimi bile korkuttum gidiyorum :T:
Sen de git. Daha fazla konusturma beni.

sus saçmalıyosun

İyi bir baba olamamak.Onun dışında ki her şey kontrolüm altında

Geri