Evlilik Teklifini Ertelemenin Yolları

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 4826 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evlilik erkekler için çoğu zaman kabus gibidir. Kaçılacak bir düşman gibi görülen evlilikten nasıl kurtulursunuz?

Birçokları için
virgul.gif
bir ilişkinin sonuçlanması için sadece iki yol vardı: evlilik veya ayrılık. Eğer başarılı
virgul.gif
uzun bir ilişkiniz varsa
virgul.gif
bir sonraki adım genellikle beyaz bir elbise ve evlilik yemini için koridorda yürüyüştür. Ancak
virgul.gif
her çift aynı anda bu noktaya gelmez. Çoğunlukla biri evlilik hayatını şiddetle arzular ve hazır olmadan diğerine baskı yapar. Bu duruma düşmek gerçek bir ikilemdir.

Evlenmeyi reddetmek diğer şekilde düşünülen ilişki için sorunlar yaratabilir. Kadın erkeğin bir bağlılık fobisi olduğunu
virgul.gif
çoktan bir sonraki ilişkisini planlayabilir veya sadece onunla bu derece ciddi olmadığını ve onun gözünde
virgul.gif
değerli vaktini harcadığını düşünebilir. Fakat (umut verici bir şekilde) yanılıyordur. Siz onunlasınız ve mutlusunuz
virgul.gif
fakat koridordan yürümeye henüz hazır değilsiniz. Size bir kızı çıkmaz bir ilişkide kalması için nasıl kandıracağınızı söylemeyeceğiz
virgul.gif
fakat eğer yakında bir zamanda büyük soruyu sorma fikri midenizi bulandırıyorsa
virgul.gif
işte size kaçınılmaz teklifi ertelemek için birkaç strateji.

Önce ilişkinin keyfini çıkartın

Evlendiğinizde
virgul.gif
büyük değişiklikler beklersiniz. Etrafta gezinen yeniyetme bir çift değilsiniz artık karı ve kocasınız. Bununla birlikte sorumluluk da gelir
virgul.gif
bir aile kurmak ve yerleşmek. Bunlar kötü şeyler olduğundan değil ama bunlar büyük şeylerdir.

Kendinize vakit kazandırmak için
virgul.gif
daha ciddi durumlara geçmeden önce ilişkinizin keyfini çıkartmayı önerin. Evlenmeden önce
virgul.gif
seyahat etmek için vakit yaratın
virgul.gif
şehirde dışarı çıkın ve ayırdığınız parayı ve zamanı eğlenmeye harcayın. Bunları evliliğe sağlam bir temel oluşturmak için eğlenceli birkaç yıl olarak düşünün. Tabii ki
virgul.gif
evlendiğinizde
virgul.gif
ertelediğiniz tüm değişiklikleri kabul etmek zorunda kalcaksınız. Fakat bunlar evlenmeye karar verme sebebinizin bir parçası olmalı. Bu şekilde sevgiliniz
virgul.gif
bir kere içine daldınız mı yetişkin bir aile hayatının gerçeklerine hazır olduğunuzu anlayacaktır.

Daha iyi şartları bekleyin

Evliliğin
virgul.gif
sevdiğiniz kadınla yeni bir hayatın başlangıcı olduğu düşünülürse
virgul.gif
ona verebileceğiniz en iyi olasılık bu olmalıdır. Bir çok çift kendilerine ait peş paraları olmadan evliliğin içine dalarlar ve gerçek dünyada
virgul.gif
gerçek bir ilişkiniz olduğunuda sevginin yetmediğini anlarlar. Minicik bir evin ve çocukların masraflarını karşılamak için sürekli çalışmak karınızın hakettiği gerçekten bu mu?

Şartlarınız daha elverişli olana kadar evlilikten uzak duracağınızı söyleyin. Eğer üniversitedeyseniz
virgul.gif
mezun olana kadar veya eğer ikiniz de terfi aldıysanız
virgul.gif
buna devam edin çünkü evlilik hayatı uzun vadede daha kolaydır. Eğer yaşam şartlarınız idealden düşükse
virgul.gif
daha iyi bir daireniz veya eviniz olana kadar da bekleyebilirsiniz.

Hiçbirşey gerçekten değişmeyecekse ona evlenmek istemediğinizi açıklayın. Ona bu maddesel önerileri yaparak
virgul.gif
evliliğin eskisi gibi bir günlük eğlence ve yeni bir yüzüklü bir ilişkinz gibi değil
virgul.gif
daha iyi bir hayata yol açacağı sözünü vermiş olursunuz.

Birleşmenizi ertelemenin bir kaç sebebi daha
nokta.gif
.

Daha iyi bir düğün için bekleyin

Yukarıdaki stratejinin işe yaramayacağı zamanlar vardır. Kariyeriniz
virgul.gif
eviniz ve şartlar sıralanmış olabilir veya bunlardan hiçbirinin kendisi için önemli olmadığı konusunda ısrar edebilir ve şuanda sadece evlenmek isteyebilir. Bunu ertelemek için
virgul.gif
önüne daha büyük ve daha iyi bir düğünü öne sürün.
Düğün günü hayatınızın en mutlu günü olmalı. Her ikiniz için de bu günü mükemmel kılmak için yeterli zaman
virgul.gif
para ve organizasyona ihtiyaç vardır. Ona bütün gün keşke daha başka bir şekilde yapsaydık diye düşünmektense düğün konusunda acele etmeye gerek olmadığını söyleyin. Mükemmel yer
virgul.gif
onu harika yapacak bir elbise ve tüm arkadaşlarınız ile ailenizin katılacağı fantastik bir resepsiyon tabii ki hızlı ve ucuz bir törenden daha iyi değil midir bu? Düğünlerin katlanan maliyetleri ile bu size oldukça fazla zaman kazandırır.

Önemli bir tarihi bekleyin

Her ikiniz için de önemli bir tarih için düğünü bekletmek çok romantik ve duygusal bir harekettir. Bu aynı zamanda töreni daha ileri atmanızı da sağlar. Kendi doğumgününüzde (veya onun)
virgul.gif
anne babanızın evlilik yıldönümünde veya ilişkiniz için önemli olan bir tarihte evlenmek istediğinizi söylemek size sadece birkaç ay kazandırabilir. Eğer daha fazla zamana ihtiyacınız varsa
virgul.gif
yıldönümünün tarihi ni de önemli kılın. Bir sonraki sevgililier gününde evlenmek yerine birlikte kutlayacağınız beşinci veya onuncu sevgililer gününe kadar beklemeyi önerin. Bu fikri daha kabul edilebilir kılmak için onun için önemli olan bir tarih seçin-- onun anne ve babasının evlilik yıldönümü sizin lise spor zaferlerinizi hatırlatan bir tarihten daha uygun olacaktır.

Ahlaki sakınca

Bazı insanlar için evlilik bir ilişkinin temel amacıdır; bazıları içinse bu tamamen anlamsızdır. Sevgilinize evlenmek istemediğinizi söylerseniz bir itirazla karşılaşırsınız. Evlilik fikrine tamamen karşı olduğunuzu söyleyerek veya inanmış olsaydınız bunu onunla yapacağınızı söyleyerek bu patlamayı yumuşatabilirsiniz.

"Seni sevdiğimi göstermek için bir kağıt parçasına ihtiyacım yok"
virgul.gif
belki bir klişe fakat birçok insanın paylaştığı bir düşünce. Yine de
virgul.gif
aynı ölçüde bir sürü insan evliliğin önemine inanır. Eğer bu yaklaşımı görürseniz ve onun için evliliğin taviz verilemeycek bir nokta olduğunu anlarsanız
virgul.gif
ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz.

Dürüstlük

Eğer özellikle evlenmeye kararlıysa
virgul.gif
yukarıdaki yaklaşımlar işe yaramayabilir. Bu durumda
virgul.gif
açık ve net bir konuşmanın zamanı gelmiştir. Evliliğin çok büyük bir adım olduğunu ve %100 hazır olana kadar beklemek istediğinizi açıklayın. Evlenirken yaşadığınız stres sonsuza kadar devam eder şuanda istemeyediğiniz birşeyi birkaç yıl sonra da istemeyeceksiniz. Herşeyi yerli yerine koymak ve herhangi birinizin hazır olmadığı bir bağlılığa alel acele dalmamak çok önemlidir.

En başından
virgul.gif
daha iyi birşey veya birinin arayışında olmadığınızı ona söyleyin. Sonsuza kadar evlilikten kaçacak değilsiniz
virgul.gif
sadece şimdilik. Onu bu konuda iyi hissettirmek ve hazır olmadığınızdan dolayı "özür dilemek" için ilişkinizde daha fazla çaba göstermek zorunda kalcaksınız.

eSc bi bayan olarak sen niyr bunlari paylasipta erkeklerin aklini celiyosun kiz :kiki:

Cin torik olsunlar azcık saf saf kadın milletine aldanmasınlar hemen :D

Şuan seni kınım kınım kınıyorum eSc belki "O" gelip bunu şimdi okuyacak benimde önüme taşları yığdın napim ben seni şimdi ? :D şaka şaka :D

niyeti olan adam çıkar gelir takar parmağına yüzüüüü bebeeem ya benim lafımla mı peeeh :D

Yok laa adamın teklif edesi olduysada bunları okuduktan sonra kaçma olasılığı var büyük ihtimalle:D Bak kuzu böyle konular tabu açmayın bidaha iyi değil bukadar gözünü açmayın şu erkek milletin yavv:D şimdi hepsi saldırcak bana:D

Aynen yaa varsada kismetler kapandi :zuha:

ben bulurum hepinize koca :D:sleep:

Ertelemekmiş piww :) gelde bunu babama anlat :)

LaL çok kırıcı bi babam var :) konusurum hıh.

askere gitmemi 4 gözle bekliyo :D dünde akşam diyo annen seni hiç sewmiyomuş artık seni ewlendirekde git diyo :)) adama bak yaw
Sende ozaman bi an önce bi kız bul pılını pırtını topla git o evden ben olsam küserdim babama:D Ama önce askerliğini yap Annen'de çeyizini hazırlasın sen askerden gelene kadar :D

Sende ozaman bi an önce bi kız bul pılını pırtını topla git o evden ben olsam küserdim babama:D Ama önce askerliğini yap Annen'de çeyizini hazırlasın sen askerden gelene kadar :D

Çok büyük moral veriyosun saol sonyacık ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri