Evlilik Sitelerinden Tanışıp Evlenmek Doğrumudur?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Evlilik Sitelerinden Tanışıp Evlenmek Doğrumudur?

Sonra bakaysun adam evli, olacak torunu ve olmus tik tik tik tik uye o internetlere. Niye? Tanismaga karilarlan. Oralara guvenenin akli yoktur fikri yoktur.

~Anneme sordum ve cevabi bu ^

Tinder gibi falan mı?
Muhakkak iyileri, düzgünleri de vardır. Ancak sanal platformlarda Ali diyorsun Aliye çıkıyor, Nazmi diyorsun Nazlı çıkıyor. Yalan profillere sevdalanma durumu söz konusu.
İsmini bile uyduranlar çıkıyor. Bir tanesi çok eskiden eski sevgilimdi. Ben sanıyorum anya meğer adam Konyaymış. Nasıl bir stalk zekası varsa kendi kendime ortaya çıkarmıştım. Zor yani.

Niyeti evlilikse insanlarin heralde biraz arastirma sorusturma birbirlerine guvenme donemleri olur. Internetten degil is yerinden tanidigi biri olsa yine ayni asamalardan gecmek gerekmez mi ? Karsisindakini kandiracak olan da her turlu yapar zaten.

Ayy aman bana neyse ya kim nasil evlenirse evlensin, hatta evlenmesin. Niye ciddiye alip cevapladiysam .p

net bir kanıya varılamaz, kişilere kalmış bi' durum.
iyi birine denk gelinirse neden olmasın, nasip işi bu.

O değil de tv8 de gençlik başımda duman diye bir dizi başlamış reklamına denk geldim kanal d de yayınlanan kısmetse olur programının yarısmacıları vardı başrolde. Kimin eli kimin cebinde belli değildi amaçlarının evlilik olmadıgını görmüş olduk. İzleyenin de aklına şaşayım.

Kişiye göre değişir bana göre yanlıştır.

Bu tarz evlilik ve partner arama siteleri pazara çıkıp kendini pazarlamak için kurulan sitelerdir.
1000 kişiyle etkileşim kuruyor ve o 1000 kişi arasından seçilmeyi umuyorsun. Nacizane fikrim bu midesizliktir.

Yorumları okumaya geldim bir yorum dışındakileri at gitsin .d

Nefes alsın yeterciler için en doğru şey bence evet .

Geri