Evlenmemek İçin 20 Neden

Konu sahibi son olarak 2693 gün önce görüldü
24 lü yemek takımım yok.:sırıt:

Ben bu konuyu yanlışlıkla açmışım ahsjldşdkdsk
Evlenmek için 20 neden arıyorum anneme sunucam şimdi

20 nedene gerenk yok

80 bin tl borca giremem

Tek neden yeterli

Bekarken Pegasus, tatil sepeti vs. den gelen mesajların yerini clk elektrik, evdiz avm vs yerlerden gelen mesajlar alır. Bu bile başlı başına bir nedendir.

Annenin, ikinci kocasıyla evlenirken nikahında 55 yasında gelinlik giyeceğini öğrenmek

Annenin, ikinci kocasıyla evlenirken nikahında 55 yasında gelinlik giyeceğini öğrenmek

aynı durumdayım. benimki de evlendi ama gelinlik giymedi. nur topu gibi de iki tane ergen irisi üvey kardeşim oldu. abileri olarak tr'ye geldiklerinde, yazlıkta bol bol döveceğim ikisini de. dinlenip dinlenip kumandayla kafalarına vuracağım. allahsız buğra gibi döner tokat atacağım, kanepeye çıkıp uçan depik atacağım. kardeş olmak o kadar kolay mı?

tenor.gif

aynı durumdayım. benimki de evlendi ama gelinlik giymedi. nur topu gibi de iki tane ergen irisi üvey kardeşim oldu. abileri olarak tr'ye geldiklerinde, yazlıkta bol bol döveceğim ikisini de. dinlenip dinlenip kumandayla kafalarına vuracağım. allahsız buğra gibi döner tokat atacağım, kanepeye çıkıp uçan depik atacağım. kardeş olmak o kadar kolay mı?

tenor.gif

Hayırlı olsun benim de bir üvey kardeşim olmuş ama ben görüşmüyorum pek
Mutlu olsunlar inşallah

Evlenmek insan neslini ileriye taşımaktan başka birşeye yaramıyor

müstakbel sevgilim
kahvaltı yapmıyorsa evlenmem

tenor.gif

ADGGKKHKJGGFGJFJKGG muazzam gif. gif koleksiyonunu bana ne zaman açacaksın yucin bey taaaaaa ne zaman söylemiştim bunu..........

Tüm nedenleri okudum ve evlenmeye karar verdim.
Zaten 20 neden sayılamamış. Bazı nedenler çifter çifter eklenmiş.

Geri