Evlenmek mi daha zor, boşanmak mı?

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
bi bulsam bir daha bırakmıycam :)) boşamak zor olur boşayamaz sıkarım kafasına..

bazı anketleri gorunce, bu kafayla nasil sag kalabildigimizi sorguluyorum. helak olmamiz lazimdi normalde. birakicam abi bu forumlari. köye yerlesicem. mueddeb bile bu tarz bi anket acmissa, demekki iyilik kotuluk veya aptallik zekilikle ilgili degil bu is. foruma uye olan her insan bu hale geliyor demekki. mesela suan benim gidip ask mı para mı anketi acasim var.

bazı anketleri gorunce, bu kafayla nasil sag kalabildigimizi sorguluyorum. helak olmamiz lazimdi normalde. birakicam abi bu forumlari. köye yerlesicem. mueddeb bile bu tarz bi anket acmissa, demekki iyilik kotuluk veya aptallik zekilikle ilgili degil bu is. foruma uye olan her insan bu hale geliyor demekki. mesela suan benim gidip ask mı para mı anketi acasim var.

aç dayı ben parayı seçicem

Gençken açtığım bir konuymuş, o zamanlar forum yan etki yapmış demek ki. Zeka seviyemizi yükseltecek konular bekliyorum olgun kişilerden ben de:)

gitmek mi kolay kalmak mi diye anket acayim da sifa niyetine katil konuya mueddeb .d zeka acar, kan yapar .d

Aç aç bekliyorum , zeka açacak her şey kabulüm=)

Diğer, orgazm. Çok daha büyük bir eşik.

Bkz: boşalmak.

Geri