Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evlilik teklifinin nasıl edildiğinden ziyade, yıllar sonra o teklifi ederken hissedilen sıcaklık ve heyecan aynı kalacak mı, o önemli =) Bu yüzden öyle atlamalı, zıplamalı, uçmalı, yüzmeli gibi aksiyon içeren tekliflerden ziyade daha sade olmasından yanayım =)
Edilmez. Evlilik teklifi, evlenmenin bir olasılık olduğu ilişkiler için geçerlidir. Zaten evlenmek üzere beraber olduğum bir insana, bu teklifi hayatına girerek yapmış oluyorum zaten.
Eğer evlenme teklifi bekliyorsa, şaşırtmak için "Burada hayatta evlenme teklifi etmez." diyebileceği bir yer bulup evlenme teklifi edilmelidir. Şahsen ben öyle yaptım.
Saçma sapan böyle pankartlar açıp uçak uçuranlar daha sonra pankart açarak uçak uçararak boşandım diye haykırıyor. Sade ve başbaşa yapılmalı evlilik teklifleri diye düşünüyorum.