Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah nasip etmemişse yapacak birşey yok.
Son ana kadar dua ederim Evlatlık edinmek çok zor birşey özellikle ailesi yaşayan çocukları evlatlık edinmek çok zor çocuk ilerde seni bırakıp doğuran aileyi seçiyor ve senin tüm mutluluğun bitiyor.
Allah korusun böyle bir durum olmz inşallah ama Son ana kadar Dua ederim Allah'tan ümit kesilmez.
İnsanlar çocuk yapmak için mi evlenir ki?
ya da mutlu bir evlilik için çocuk yapmak şart mı?
Saçma salak nedenlerle çatır çatır boşananların olduğu şu dönemde,çocuk yapabilme potansiyelleri olduğu halde ideallerinden mütevellit yapmamayı yeğleyen ve mutlu mesut yaşayan onlarca evli çift de var.
Şu elalem ne derlerden sıyrılabilsek çoğu meseleyi çözebileceğiz de neyse.
Bu yuzden esimi terketmem tek bildigim bu. Evlatlik edinme konusu da kolay bir sey degil, bilemedim. Benim icimdeki cocuk ikimize de yeter diyeyim ben :p
Tedavi yollarını denerdik, eğer olmuyorsa eşim istemezse evlat edinmem. Çocuk için değil sevdiğim için evlenmişimdir zaten.İkimiz de istiyorsak evlat ediniriz başka ne olabilir ki?
Benim en büyük hayalim bir kız çocuğu boncuk gözlü bir kız. Ama olmuyorsa yapacak bir şey yok , sevgiye aileye ihtiyacı olan çocuklar var oradan bir boncuk gözlüyü evlat ediniriz.
Evlatlığın prosüdürlerini yerine getirmek zor gelebilir. Çünkü çok fazla detay var. Normalde çocuk isteyen birisiyimdir ama böyle bir durumda çocuk olmasada olur. Ama bu durumda eşim kendini rahatsız hissedeceği için illa ki bir evlatlık durumu söz konusu olacaktır.