Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum koruyucu aile olunuyor hafta sonları çocuğu yuvadan alıyorsun eğitimi vs ile ilgileniyorsun bu konuda ki düşünceleriniz neler ?
Sorduğun sorunun konuyla alakası ne?
peki arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum koruyucu aile olunuyor hafta sonları çocuğu yuvadan alıyorsun eğitimi vs ile ilgileniyorsun bu konuda ki düşünceleriniz neler ?
Şu yaşımda Türkçe dersi alacak değilim. Kurduğum cümleden ne demek istediğimi anladıysan gerisi teferruattır.
Sen ateistsin ben teist .. Ben olaya Kuran'dan bakıyorum ve Kuran'da ki her hüküm benim için KESİNLİK içerir ..
teşekkür ederim abicim bunun dinde bi sıkıntısı yoktur değilmi zira bir cocuga koruyucu aile olmayı çok istiyorumHayırlı güzel bir şey olduğunu düşünüyorum kardeşim ..
İşte olay bakış açısında bitiyor.Senin bakış açına göre haram olacağı yönünde. Düşüncelerin sana göre kesin ama başkasına göre kesin değil.
teşekkür ederim abicim bunun dinde bi sıkıntısı yoktur değilmi zira bir cocuga koruyucu aile olmayı çok istiyorum
sabır sınırlarını zorluyorsun sana yatmayan yönü varsa düşüncemin kendi düşünceni saygı cerçevesinde iletirsin yada susarsın benim düşüncelerimi aşalayacak alay konusu edecek insan değilsin sen haddini bilÇocuğa sevgi gösterip kafasını okşarsan cehenneme odun olacakmışsın.
Şaka mısınız siz ya?
Hayır yoktur .. Bilakis sevabı vardır ..
Çocuğa sevgi gösterip kafasını okşarsan cehenneme odun olacakmışsın.
Şaka mısınız siz ya?
sabır sınırlarını zorluyorsun sana yatmayan yönü varsa düşüncemin kendi düşünceni saygı cerçevesinde iletirsin yada susarsın benim düşüncelerimi aşalayacak alay konusu edecek insan değilsin sen haddini bil