evinize geldiğinde çantasından terliğini çıkaran misafir

Konu sahibi son olarak 2307 gün önce görüldü
Sizin kokmuş terliğinize kalmadım dercesine boncuklu terliğini çıkarır giyer salonda süzülür..

Düşünce cahilligi mevcut ayaginda mantar olan ve leş gibi kokan birinin terligini kimse giymez.Ozellikle panduf kumaşı kışlık terlikler oyle bir kokar ki of neyse.

Birde yetmezmis gibi havlu cikaranlarda var !

Terliğimize ayak mantarını bulaştırmayacağı için teşekkür edeceğim kadın.

hoşnut olunmayan bi bakış atılması olasıdır.

Kizarim ben boyle seylere, terligini de al git diye bagirmak istedigim insan tipidir :T:

Ayaklarında sorun varsa tabii terliğini papucunu alsın gelsin.
Ama galoş getirme moduna da girmesin.

Giydikleriyle uyumlu terliğiniz olmamasından korkan kadındır jhfkfk

En tuhaf misafir türüdür, aynı zamanda bu türün çocuğu duvarları çizerek koşan, sayılı yaptığınız börekten ikinciyi isteyen, kendi sesinizi bi duyamayacağınız çocuk curcunasına sebep olan çocuktur.

Hiç gocunmam kendi terliğini giyebilir sorun yok, zira bende kendi kullandığım terliklerimi başka birinin kullanmasındna hoşlanmam.

ben kendimi taşımaya üşenirken bavulla gezmeye giden kadın türü

Ev sahibinin fazla terliği olmadığını düşünen misafirdir.. Hani kalabalık gelmişlerdir, kimseyi mahcup etmek istemezler..

Sevim Teyze bu ya. Eski oturduğum yerdeki komşum. O öyledir, çantasında süslü terlikleri vardır hatta süslü terlik çantası olan süslü çantası da vardır. Gelince elini uzatır, terliklerim yanımda der, şıkır şıkır giyinir geçer salona.

Ya görseniz kendine has çok sevimli bir insandır o :)

Geri