Sözlük Eve gidelim ben sana sorarım

Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Anne'lerin çocukları üstüne baskı kurmak maksadıyla kullandıkları söz dizisi :D

Şayet annem çok kullanır ama bir türlü sorgu işini icraata dökemezdi :p
Tatlı gülüşüm ve gamzelerimle olayı kapatırdık efendim(:​

Akabinde eve girilince atılan depar sonucu odada saklanma içerir

Eve gider gitmez nedense beni bi uyku bastırır hemen uyku pozisyonunda ölü taklidi yapardım. O yüzden annem hiç soramadı soracağını.

Bir de bunun akşama baban gelsin eve görürsün sen'i vardır ki ikisi de birbiriyle ölümüne kapışır :)

Eve gidince ne olacak diye içimiz içimiizi yer ama annemiz unutur =) Bişey olmaz sonuçta

Dışarıdayken çocukların davranışını kontrol altına almak için kullanılan cümledir.Devamında olan birşey yoktur (:

bir kac tatli dilimle unuttururum ben :)

Sene bin dokuyuz bilmem kac. 11 yaslarindayim annem beni kuafore goturuyor. Istedigim modeli dergilerde bulamayinca sacma sapan bir aglama krizi geliyor ve saclarimi kestirtmiyorum oracikta cingan cikartiyorum. Annem en kotu ses tonuyla '' eve gidelim ben sana sorarim'' diyor. Eve gidiyoruz aliyor eline makasi cart cart kesiyor acimasiz bir sekilde. Anilarim canlandi birden :D

Gözleriyle yerdi yerdi.. Yüzüm kızarır heyecan kaplardı tik tik atardı galbim.. Şimdiki sıpalara bunu söyleyince cazgırlaşıyor...

Dayak yedikten sonra "sesini duymacagim" komutu ile aglamamak icin hickirirsin. Ufacik bir aglama artci dayaklarida beraberinde getirir.

Kadından korkmayan kafirdir... Yahu yine ne yaptım acaba? Yami sevgi dili olsa... Böyle tehditlere ne gerek var... Dese mesela, eve gidelim ben seni soyarım... Yok, hep bir höthöt, ayıp ya...

Annem denize gittiğimizde “boğulursan seni öldürürüm” derdi slkj

Yok be götünü döner yatarsın

Geri