Eski sevgilisiyle arkadaş kalabilen burçlar

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü

Eski sevgilisiyle arkadaş kalabilen burçlar​

6144585966a97c6ee84cb463.jpg

Eski sevgiliyle arkadaş kalabilmek her yiğidin harcı değildir. Burçlarımız, ilişkilerimizi etkileyen en önemli faktörlerden. Bazı burçlar ayrılığın ardından eski sevgilisini adeta bir düşman gibi görür. Ancak bazı burçlar var ki, sadece eski sevgili değil, eski eşi olsa dahi arkadaş kalmayı başarabiliyor. Eski sevgilisiyle arkadaş kalabilen burçları anlattık.​

DENGE ARAYAN TERAZİ

DENGE ARAYAN TERAZİ​

Terazi burçları tam bir medeniyet timsalidir. İlişkisinin süresi ne olursa olsun, dostça ayrılmayı başarabilir. Üzülen taraf kendisi olsa dahi kavga etmek ya da kendini paralamak yerine kin tutmamayı ve işleri oluruna bırakmayı tercih eder. Durumların bir an önce dengelenmesi için çabalar. Bu durumda orta yolu bulabilmek adına arkadaş kalmayı da iyi becerir.

DÜZ İNSAN KOVA BURCU

DÜZ İNSAN KOVA BURCU​

Kova burçları düz insanlardır. Entrikalarla, sansasyonlarla uğraşmazlar. Sevdiğinden ayrılmışsa, olay bitmiştir. Kimse için üzülüp ağlamaz, önüne bakar. Bunu yaparken de eski sevgilisiyle arkadaşlığını korur. Çünkü o arkadaş canlısı bir burçtur. Ayrılsa dahil eski sevgiliyse oturup şöyle bir dostane sohbet edebilir.

İNSANLARI SİLMEKTE ZORLANAN YENGEÇ BURCU

İNSANLARI SİLMEKTE ZORLANAN YENGEÇ BURCU​

Hayatından insanları çıkarmakta son derece zorlanan duygusal Yengeçler, ilişkisi aşırı kötü şekilde bitmediği takdirde eski sevgilisiyle dost kalacaktır. Onu zaman zaman arayıp soracak ve sohbet edecektir. Tek isteği diğer tarafın da iyi olduğunu bilmektir.

AŞK BİTSE DE ARKDAŞLIĞA DEVAM EDEN İKİZLER BURCU

AŞK BİTSE DE ARKDAŞLIĞA DEVAM EDEN İKİZLER BURCU​

İkizler sadece aralarındaki aşk bitti diye bir insanı hayatından çıkarmak istemez. Onlara göre, insanlarla aşk dışında da bazı duygularla bağ kurabilirsiniz. Eski sevgilisiyle ortak yanları da varsa, arkadaşlığını devam ettirmemek için hiçbir sebep yoktur.

DENGE ARAYAN TERAZİ​

Terazi burçları tam bir medeniyet timsalidir. İlişkisinin süresi ne olursa olsun, dostça ayrılmayı başarabilir. Üzülen taraf kendisi olsa dahi kavga etmek ya da kendini paralamak yerine kin tutmamayı ve işleri oluruna bırakmayı tercih eder. Durumların bir an önce dengelenmesi için çabalar. Bu durumda orta yolu bulabilmek adına arkadaş kalmayı da iyi becerir.

Arif bu sensin sjsnhxjd

DENGE ARAYAN TERAZİ​

Arif bu sensin sjsnhxjd
eski sevgilim beni düğüne davet etmişti dlkadhas

ay nasıl olur
sevişip duracakmıyız diyerekten
benle olmuyor

Bana sey gibi geliyor iki robotun bir birine duydugu ask nasilsa bu dostluklarda iliski versiyonlarinda o misaldi sanirim.
Yanlizligin kimsesizligin daha dogrusu insanin kendisine verdigi bir ceza geliyor bana.. Cok aci lan

Aslan burcu kadınlarından ayrılırsanız ve arkadaş kalmayı teklif ederseniz iki ihtimal vardır. Ya sizi bıçaklar. Ya da sırf sizin ne haltlar yediğinizi öğrenmek için dost ayağına yanınızda olur

burç olayını koy bir kenara. eski sevgiliyle arkadaş kalma olasılığını irdeleyelim. birçok değişken mevcut jfkdjf bi sn hemen moduma giriyorum.
hangover-blackjack.jpg

evet, hazırım.
1. ne kadar eski?
2. şart mı? ulan başka arkadaşın, dostun mu yok? sdkfj
3. ayrılmanıza ne sebep olmuştu, bazı ilişkiler kendiliğinden tükenir ve evrilir. ve kimsenin kalbi kırılmadan devrilir. o zaman arkadaş kalabilirsiniz belki.

ben selamlaşmanın denk gelirse hal hatır sormanın normal olduğunu düşünüyorum ama dost ya da arkadaş kalmaktan kasıt nedir bilmiyorum. yani ara sıra vakit geçirmekse bundan kasıt, bu çok zor gibi geliyor bana. sanki boşluktan gibi. bir de ne gerek var hakikaten. arkadaş kalmak isteseydim, sevgili olmazdım. sevgili olduğuma göre arkadaş kalamadım vs vs. ama tabi değişken durumlar bunlar. ben hayata dair çok keskin çizgiler çekmemeye çalışıyorum, şırrak diye suratıma vuruyor yoksa bazı şeyleri, hayat. allah insanı iddiasından vurur demiş ismet özel.

bir de mesela hayatıma başka birini aldım. sevdiceğim, eski sevgilimle arkadaşlığımı sürdürdüğümü biliyor. ara sıra da kahve filan içiyoruz. çünkü arkadaş kalabildiğimi varsayıyoruz önermede. açıkçası ben sevdiceğimi rahatsız etmek istemem bundan rahatsız olma ihtimali varsa. ki bence birçok kişi azıcık rahatsız olabilir. ay lütfen kıskançlık ya da güven vıdı vıdı meselesi değil. insan içten içe bir burulabilir, hissettirmek istemese de. insani duygular bunlar.

evet, yay burcu konuştu demem o ki sizi saçma sapan karmaşalara itmeyecek bir sevdiceğiniz olsun, hem kim ne yaparsa yapsın banane... huzurlu günler....

Evet.
Ben bir midesizim.

20 senelik karın - kocan olur. Çocuklarının anası - babası olur. Ayrılsan da tırnağı taşa değse ilk sen koşarsın. İnsansan bunu yaparsın ama eski sevgilimden bana ne yeni dostlar arkadaşlar aşklar diliyorum kendilerine. Benden uzak durmasını tercih ederim. Saygısızlık da yapmam karşıma çıkarsa merhaba der geçerim.

Geri