Eski sevgiliniz yeni sevgilinizin kız kardeşine aşık olsa ve de aynı ortamda takılsanız yeni sevgilinizin kız kardeşini kıskanır mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yıldızın beyin yakıcı sorularına dönmüş başlık cevap vermemeyi tercih ediyorum

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Soruyu anlamayanlar şemaya baksın gitmeyin serçe nin üstüne küstürmeyin bir daha konu monu açmaz..

ya lari sjsjsjs yıllardır anna’nın çizemediğini anında çizmen… resmen aynım olmuş. lütfen yasak ve yok artık diyeceğiniz aşk hikayeleriniz varsa bana ulaştırın…

jdjd pabuçlarını ve saçlarını beğendiğine sevindim… yok anacım yok, benimkilerin, benim çevremin hepsi ya masum aşık ya da kendi halinde bekarlar… benim papatyalarımın en büyük olayı sosyal medyadan tanışmak kfjfjd daha fazla karmaşık hikaye için kavak yelleri izleyelim

Ben joker hakkımı kullanmak istiyorum.
Imm seyirciye sorayım, yok yok seyirci okuyunca soruyu, soruya seyirci kalabilir, telefon olsun o zaman kimi arasaaak ex i arayalım o bilir kesin jklsldkfkd
Kenan bey hiç yardımcı olmuyosunuz bence sizde bir Ardaya sorun o da bilir az çok jklsdsl

Okurken rahatsiz etti .
Muge anli konulari gibi .

Kıskanmam. Benim için bir ilişkinin bitmesi, onun ölmesi bile değil yok olması gibidir Çok da fifi

Geri