Eski sevgilinin arkasından konuşmak

Konu sahibi son olarak 2495 gün önce görüldü
kötü biten bir ilişkinin ardından, iki taraftan birinin diğerini küçük düşürmek veya ondan intikam almak amacıyla giriştiği eylem. iğrenç bir davranış olmasıyla birlikte, esas küçük düşen hakkında konuşulan kişi değil o kişinin arkasından konuşan öküzdür.*

en Öküzce örneği de eski sevgilinin arkasindan eski sevgilinin arkadaşlarına konuşmaktır.artık beyin noksanligi midir (ki kesin bu) bilinmez ertesi gunu beklemeden aninda kulagina gidecegini bile bile insan boyle bir ÖKÜZLÜĞÜ neden yapar anlasilmaz.

eski sıfatını sonuna kadar hakeden kişinin yaptığı eylemdir.

Erkek olmadığını ve aslında beni nasıl terkedersin demenin öküzcedeki çevirisi biten bir ilişkinin ardından atıp tutmaktır ki insan olanın yapmayacağı şeyleri yaparak aslında bak ben öküzüm beni dinleme diye bas bas bağırmanın etrafta tellallarca duyurulma biçimi :)

Güzel konuşulmalı.Eğer her iki tarafta kendi kararıyla ayrıldıysa anımsadnığında güzel sözlerle anılmalı.Eğer biri buruk biri sağlam kaldıysa hatırlandıkça iyi yada kötü konuşulması kişinin kendisine en büyük zararı verir.

Bir iliski nekadar kötü de bitse arkasindan konusmanin anlami yoktur , sadece kötü anlar yasamis olsak zaten o kisiyle beraber olmazdik , bazi insanlar bunu cok cabuk unuttuyor , arkadasindan konusmak sadece ego tatmin etmek ..iyi birsey söyleyemiyorsan hic bir sey söyleme daha iyi..

insanları tanıyamamanın soğuk yüzü

insanlara güvenmenin yaşattığı soğuk duş etkisi

Karakterime en ters olaylardan biridir.Atıp tutmak ne oluyor

Yalan yok, ben konuşurum, artık konuşurum.

"Eski sevgili"min arkasından arada konuşuyorum bazen sövüyorum da ama olsun. :p

Genellikle bazı erkekler çok yapar. Beraber iken onların hayatının kadınısınızdır; ayrıldıktan sonra ise hayat kadını. İstisna oluşturan kişilik sahibi erkek türevleri de mevcut.

Kotu konusmam konusturmam da sevgi ve saygı ile anariz her daim.

bazılarına çok yakışan eylem.
ulan tapıyordun ya birlikteyken? derler adama.

Kimsenin arkasından konuşmamak lazım.
Eski sevgiliyse yüzüne karşıda konuşmamak lazım.
Her anlam çıkarır insanlar.

Ölü'nün Arkasından KOnusmak Gibidir Günahtır Ayıptır Acizliktir.

Allah'a havala edersin olur biter,iyi veyahut kötü davranışları için.

İnsanın kişiliğini karakteristik özelliğini en açık şekilde ortaya koyan durumdur.

Ne yasanirsa yasansin iyi ya da kötü ... bir zamanlar hayatında olan birinin arkasından konuşmak çok yanlış gerçi bu karakter meselesidir insanın karakteri ne kadar zayifsa elini tuttuğu insanı kötüler

Stres atıcı birşey. Çok ayıp diyoruz ama yinede yapıyoruz yada yapıyorum. içimi döktüğüme inanıyorum öyle

Hiç erdemli bir tavır değil. Çok yapılıyor maalesef. Yapanı gördüğüm zaman hatırladığım tek cümle ise şu oluyor:"Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da ADAM olmak her erkeğe nasip olmuyor."

Bunun yanında eski sevgilinin arkasından zerre kötü konuşmayan karakterli erkekler de mevcut.

Siz konusmuyorsunuz , e sonra birde bakiyorsunuz adam atip tutuyor
soranlarada ister istemez "serefsizin tekiymis salla" diyorsun; eger bu sayiliyorsa arkasindan konusmaya yapmisim demekki.

Geri