eski sevgilimi nasıl bulurum?

Konu sahibi son olarak 3656 gün önce görüldü
Facesini açmış. İlişkisi var yazıyor. Bu da bana güzel koydu elbette.

Bosta kalinca sanirim sizin icin cabalayan birinin varligi akliniza gelmis..
Sevmediginiz insanlarin hayatina tekrar girip, duzenlerini bozmaya hakkinizin olmadigini dusunuyorum.

Cengizcan bi kadin pilini pirtini toplayip gittiyse bosa arama, o istemedikce ulasamazsin. Ve emiminki karsisina senden cok daha iyi biri cikmistir .)

cok eskiden yorumla.net vardi orda Ela nickli biri vardi cok tatliydi. hala anilarimda. 10sene gecmis. inanilie gibi değil suan napio acaba

yorumu yeni gördüm 10 yıl geçmiş bro nickler tanıdık geliyor :D

eskiler güzeldi ya. damn! @Havayıdişleyenadam yani baya eskiydi o forum. ve görüp görebilecegim en taş hatunlar gırgır makara hatunlar oradaydı ne yalan sölim lol

yorumu yeni gördüm 10 yıl geçmiş bro nickler tanıdık geliyor :D

eskiler güzeldi ya. damn! @Havayıdişleyenadam yani baya eskiydi o forum. ve görüp görebilecegim en taş hatunlar gırgır makara hatunlar oradaydı ne yalan sölim lol

Daha fazlada olabilir , o dönemin forumsali yorumla idi işte kara mizahin yeni yeni gün yuzune ciktigi gunler.
Saygi ve sevgi cercevesi icinde trolluk, mizah yapilirdi.

Alejandro'ydum o dönem belki denk gelmissindir , guzel bi forumdu velhasil.

Bu konu hakkında eskı kız arkadasını aramak ıcın Antalya ya gıdıp orada yenı sevgılı bulan ve oldukca yuklu bır mıktar para harcayan uzman arkadasımız @eviL sıze yardımcı olur .

Daha fazlada olabilir , o dönemin forumsali yorumla idi işte kara mizahin yeni yeni gün yuzune ciktigi gunler.
Saygi ve sevgi cercevesi icinde trolluk, mizah yapilirdi.

Alejandro'ydum o dönem belki denk gelmissindir , guzel bi forumdu velhasil.

Bende eyvallah' belki hatırlarsın.
kslks

sanıyorum 31 mayıs 2016 tarihinde forumda banlıydım. yoksa bu efsane konuyu asla kaçırmazdım. :(

vay be ben o zamanlar sanalikada vs atıyodum zamanın canlı forumlarını kaçırmışım

Boşver bulma zaten. Belanı arıyorsun resmen.

Geri