Bal Porsuğu
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BitmeyenKahve. hayırdır
Menesis bakma sen kimseye ben burdayım buyur gel :p
O'ndan haber almamaya, görmemeye çalış
yeni arkadasliklar edin, spor yap ofkeni stresini kaybedersin bol bol yuru sakinles kendini sakin suçlama boyle seylerden hepimiz geciyoruz kendine guven emin bi sekilde gelecegine bak gecmisi unut karala bi kagit al içini dôk rahatlarsin...sevgilini hatirlatacak muzikler dinleme magara devrinde yasamiyorsa facesi vardir profiline bakma takip etme..tercih ettigi kizida dusunme o kimki sonucta sen gibi yiyor içiyor uyuyor kendini eksk gorme kimle olursa olsun senin gibi degerli birini kaybetmis o ..sende baskasini bulayim deme uzak dur bu derin mevzular seni yorar...
her daim gülümse..zamanla tamamen unutacaksin sabirli ol...
Bu konu daha çok hatırlatacak onu sana.
Trebuchet MS' Alıntı:Yıl oldu 2014 aşk mı kaldı ki acısını çekiyorsunuz[/FONT]
Tam olarak kaç yaşınızda böyle bir mevzuya takıldınız ?
Şundan soruyorum bazı yaş aralıkları insanların hiç olmayacak şeylere taktığı zamandır o aralıkta mısınız diye
Valla bu durum her insanın başına gelmiştir sanırsam.Ama zamanla geçiyor.Şöyleki daha 5-6 yaşlarında elimin üzeri orta büyüklükte yandı tabi ozaman baya bi acı çektim baya bir sızladı daha sonra baya sonra acısı geçmeye normale dönmeye başladı şimdi 28 yaşındayım sızı yok acı yok ama halen orda izin çok küçük bir şekilde olsada izi durur bence ayrılık ve aşk acısı böle bişi sızısı geçiyor ama izleri halen bedenimizin bir yerinde ole durup bana eskileri hatırlatıryor.Bence unutma ama açıları veya yaşanmamışlıkları değil ozamanlar nekadar mutlu olduğunu onları yaşayamadan mutsuz olan nice insan var.Bardığı baktığın tarafı değiştir sadece hepsi buhep böle güzin abla modunda olmak varmış ya
başkasına anlatırken nekadar da basit can alıcı çümleyi sona sakladım o seni hak etmemiş sen neden üzülüyorsun. :cici:
Yorumların genelini okudum baya eğlenceli olmuş konu açan için. Burda herkesten çok gulebiliyorsan, kafanı bu konu yada sanalda böyle güzel dagitabiliyosan ki en önemlisi gözlerin klavyeden harfleri böyle net hatasiz secebiliyorsa parmaklarında 12 sayfa post atacak güç kaldiysa burda acı yoktur konu geyiğe tasinmali
Özlemiştim ama giderim sen mutlu olcaksan
Özlemiştim ama giderim sen mutlu olcaksan![]()