Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
•´¨`*:•.☆Gu Family Book KDramas ☆•´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... ツ ȥђł >.<
Ve tabii beyler.. Diz ile göbek arası tesettürünüz bir yana, gözlerinizi yaz aylarında korumak çoook zor. 'Açık giymesin ben de bakmam' demek ahmaklıktır! Bu da sizin imtihanınızdır. Kadınların örtüsüne bile bakmayın! Göz zinasına düşmeyin !
Hadi çinlileri,japonları,taylandlıları birbirinden ayıramayanlar varda korelileri nasıl ayıramazlar anlamıyorum :S hiç biri birine benzemiyor ki her birinin yüz hatları çok farklı yoksa laf olsun diye mi öyle diyorsunuz