Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2409 gün önce görüldü

"Yarın ne giysem?" sorusu erkek icin sadece "acaba temiz birsey kaldı mı?" anlamına gelir. Kız icin 69345864 olasılığı gözden gecirmektir.

tumblr_moktsltxmb1qie4dto2_250.gif
tumblr_moktsltxmb1qie4dto4_250.gif

tumblr_moktsltxmb1qie4dto3_250.gif
tumblr_moktsltxmb1qie4dto1_250.gif

:*´¨`*:•.☆Gu Family Book KDramas ☆•:*´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... ツ ȥђł >.<

Markette promosyon için koli bandıyla bir araya getirilen alakasız çiftler gibiydik seninle.
Ben yoğurttum, sen bulaşık teli

Bir kadına hediye al: mutlu olur. Ama bir erkeğe hediye al: '' bu ne işe yarayacak ki hağğha '' der.

arkadaş ortamında sevilen biri misiniz?
neşeli bi insan mısınız?
ama sevdiğiniz kişinin gözünde tinerci kadar değeriniz yok mu?

HOŞGELDİNİZ

Hepinizin Bin Küsür Liralık Telefonu Olabilir Ama 41 Kuruşluk 'Özledim' Mesajına Hasretsiniz​

Ve tabii beyler.. Diz ile göbek arası tesettürünüz bir yana, gözlerinizi yaz aylarında korumak çoook zor. 'Açık giymesin ben de bakmam' demek ahmaklıktır! Bu da sizin imtihanınızdır. Kadınların örtüsüne bile bakmayın! Göz zinasına düşmeyin !

Sivrisineklerin tavrı gayet net Isırıp gidiyor , Fakat şu kara sinekleri bir türlü anlayamıyorum.

Yahu Senin Amacın neee ?? Üstümde Ellerini ovuşturup duruyorsun , Aklından ne geçiyor beni tedirgin ediyorsun!

Hani saçlarını toplarsın da sadece bir saç telin çok gerilmiştir ve canını yakar sırf onun için saçlarını tekrar yaparsın, hayat zor ya.

biri bana havalı havalı
ıyyyy bu kpop ve kdrama ne igrenç hiç sevmiyorum
ne anlıyorsunuz bu çekik gözlülerden dedigi zaman
onun hissettigi;
tumblr_memwko7W391rsop6a.gif

benim anladıgım;
tumblr_mg9um8Y9071r31j4wo4_250.gif

The Master's Sun

Hadi çinlileri,japonları,taylandlıları birbirinden ayıramayanlar varda korelileri nasıl ayıramazlar anlamıyorum :S hiç biri birine benzemiyor ki her birinin yüz hatları çok farklı yoksa laf olsun diye mi öyle diyorsunuz :D
tumblr_mryjca34Jd1rtca7po1_250.gif
tumblr_mryjca34Jd1rtca7po2_250.gif

tumblr_mryjca34Jd1rtca7po3_250.gif
tumblr_mryjca34Jd1rtca7po4_250.gif

Bazen Nefreti Saç diplerinden topuğundaki nasıra kadar hissedersin de Kalbin Merhamet diye Atar !

FT ISLAND vs Maraş Dondurmacısı :D
tumblr_msti2upPFI1r9x6flo2_250.gif
tumblr_msti2upPFI1r9x6flo3_250.gif

tumblr_msti2upPFI1r9x6flo4_250.gif
tumblr_msti2upPFI1r9x6flo1_250.gif

Geri