Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2409 gün önce görüldü

Bir kadın güzelse kork, güzel ve yalnızsa daha da kork; Güzel, yalnız ve kırılmışsa hemen ölü taklidi yap

tumblr_mkuap2gw0V1r9iihio1_500.gif

:*´¨`*:•.☆Choi Siwon-Kpop ☆•:*´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... ツ ȥђł >.<

İkinci haftadan sonra Ligi full ilk sırada götüren ve ŞAMPİYONluğuna kesin gözüyle bakıldığı hâlde rakiplerine zerre ümit bırakmayan Galatasaray, Ligin ikinci yarısında 8 ( sekiz ) defa üst üste galip gelerek, ŞAMPİYONluğunu adeta perçinledi. Ve mühürledi..

Şampiyon Galatasaray..!

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
5485_19.sampiyonluk.jpg

Konularımı Çalıp Kendine Prim Yapanlar Devam Edin
Taklitler Aslını Yaşatır ;)

Sevgili yapınca Twitter profilini kitlemeler, Facebook'u dondurmalar falan sanırsın İngiltere prensine gelin gitti..

Eski imzam :cici:

ne eksik ne fazla,kendi halinde bir adam!

Söndürün ışıkları ŞAMPİYONLUĞA geliyoruz!

Galatasaray ; 2011-2012 SezonundaŞAMPİYON ünvanıyla Ayrıldığı Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’na 2012-2013 Sezonunun Şampiyonu Olarak Dönüyor.

Söndürün Işıkları G E Lİ Y O R U Z

Bazı insanlar varlığıyla değil de, yokluğuyla gerçekten bir harika

tumblr_mmswxlByhJ1qcx8c3o4_250.gif
tumblr_mmswxlByhJ1qcx8c3o3_250.gif

:*´¨`*:•.☆Gu Family Book-KDRAMAS ☆•:*´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... ツ ȥђł >.<

Kızlar o fotoğraflardaki dövmeli,kucağında bebekle uyuyan adamlarla evlenseniz,eve ekmek getir deseniz burger söyleyelim ya sen ödesene der.

Son iki sezonda: 58 hafta LİDER
Şampiyonlar Ligi: Çeyrek Final
18 derbi de 1 mağlubiyet
Üst üste 2 ŞAMPİYONLUK!
Şampiyonlar Ligi: Üst üste 4 galibiyet

Kümede kal GALATASARAY desenize, bir şey deneyeceğiz..

ŞAMPİYON GALATASARAY !

Bundan istiyorum bi tane yaa. (Adını sanını bilmediğimiz vücut yapmış adonisli yakışıklı erkek.jpg)

Esmer erkekler pembe pantolon giymesin. Çilekli Max gibi dolaşıyorsunuz ortalıkta.

Bi kadının canını,fazla gösteren tartı kadar bile acıtamazsınız beyler,fazla büyütmeyin kendinizi...

ben mevlana degilim adam ol da gel =)
%D0%BF%D1%80.gif

Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz "YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK"..

Geri