Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2409 gün önce görüldü
madagascar_pinguine_zpsbaf206dd.png

Nefretimi bile çok gördüğüm insanlar var

Matematik testin olsam. Saatlerce bakışsak

Personel Taste,Boys Over Flowers,City Hunter,Faith birde küçük balık Mackerel Run :D
Lee min ho​
eZs9G.jpg

TIKLA
tumblr_lrtacdnZvP1qbejfl.gif
jandi.gif
tumblr_lrtacl2Ct11qbejfl.gif
tumblr_lrtacsy6xM1qbejfl.gif
tumblr_lrtacz5eG31qbejfl.gif

"Zamana değil, birbirimize ihtiyacımız var." desin birisi de lan.

Sevildiğini anlayan kaçıyor. Sanki borç isticez, sanki giderken çöpü dök dicez, sanki git iki ekmek al gel diyeceğiz.

tumblr_m80iymFiJc1qh52soo4_250.gif
tumblr_m80iymFiJc1qh52soo6_250.gif

tumblr_m80iymFiJc1qh52soo12_r1_250.gif
tumblr_m80iymFiJc1qh52soo8_250.gif

:*´¨`*:•.☆Ryu Hwayoung☆•:*´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... :zhl:

Türkiyenin Televizyon anchırmen isimlerinden birtanesini kaybettik. Usta bir haberciydi. .
Haber izlemenin tadı Kalmadı Artık.

#Mekanın Cennet Olsun Mehmet Ali Brand.

- ßaşın Sağolsun Türkiye!

Hoşgeldin Aslan Parçasııı Hoşgeldin Wesley Sneijder!

G a l a t a s a r a y ~

Sen şehvete aşk adını koymuşsun. İkisi arasında ne uzun yol olduğunu bir bilsen.."

tumblr_mgrlcpjyBr1rieghxo2_250.gif
tumblr_mgrlcpjyBr1rieghxo3_250.gif

:*´¨`*:•.☆Flower Boy Next Door-Korean Drama☆•:*´¨`*:•.
şu kore dizilerine şarkılarına laf atan ön yargılılar bir kez kore dizisi izlemeye ya da dinlemeye ne dersiniz izlemediğiniz dinlemediğiniz bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmanız sizi komik duruma düşürüyor cahillikte zor zanaat olsa. Zevkler tartışılmaz yıllardır bunu ögrenememişsiniz galiba bir şeyi sevmek özentilikte değil hayır anlamadığım olay sizi rahatsız eden ne biz gelipte sizin tercihlerinizi sorguluyormuyuz ayrıca size ne? Sürekli bu konuda soru soranlara da gıcık kapıyorum önce bi anlamaya çalış öğren ne bilim araştır birşey yap sonra ne bu çılgınlık ne bu özentilik ne bu böyle de kimseyi ilgilendirmez kimsenin naptıgı.Aylardır dişimi sıkmaktan diş kalmadı benim de bir sabrım var sonu selamet olmayan cinsten... :zhl:

Ankete katılmayı unutmayınız.
Anket

Ivır zıvır aşk acılarıyla sızlanmayın olum. Allah, nar ekşisiz çiğköfte vermesin. Gerisi elbet hallolur.

tumblr_mh6m83EBlE1ra8n4go1_250.gif
tumblr_mh51axpdtA1rk6k4jo1_250.gif

:*´¨`*:•.☆7th Grade Civil Servant -Korean Drama☆•:*´¨`*:•.

Ankete katılmayı unutmayınız.
Anket

Sen izle supernaturalı, vampire diariesi sonra bekle ki Dean gelsin, Damon gelsin.Arka sokaklar neyine yetmiyor ?

Eros oku bir elinden bırak , 14 Şubat sevgililer günü'de geldi, roket atar'la vur beni

Karar Verdim 14 Şubat'ta Bizim Asansöre Hediye Alacağım ; 10 Senedir Çıkıyoruz Birbirimizi Hiç Kırmadık

Bugün 14 şubat yani kopya koyun dolly nin 2003 yılında aramızdan ayrıldığı gün...toprağın bol mekanın cennet olsun dollycan

Geri